SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta, seu de la Trobada d'Intercanvi d'Habitatge Social a les Terres de l'Ebre

Organitzada per Fundació Hàbitat3, va realitzar-se dimecres 21 de febrer al Casal Cívic de Gent

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, habitatge

4/3/2024

Amposta, seu de la Trobada d’Intercanvi d’Habitatge Social a les Terres de l’Ebre | Amposta.info


Amposta va ser la ciutat escollida per Hàbitat3, empresa del tercer sector que impulsa habitatge públic a Catalunya per celebrar la seva Trobada d'Intercanvi d'Habitatge Social a les Terres de l'Ebre. Va ser el passat 21 de febrer al Casal Cívic de Gent Gran Ruiz Salgado i va comptar amb la participació de l'Ajuntament d'Amposta, l'Ajuntament de Tortosa, el Consell Comarcal del Baix Ebre, Fundació Resilis i el Grup Esplai Blanquerna.

Durant la jornada, es van treballar aspectes com el repte que hi ha al territori per mobilitzar el parc d'habitatges, la importància d'implicar i conscienciar els responsables polítics per destinar pressupostos i recursos a les polítiques d'habitatge, com enfocar la mirada en les persones i generar ofertes diversificades per garantir l'habitatge digne als a joves, nous residents, persones amb mobilitat reduïda i persones en situació de vulnerabilitat i la importància d'acompanyar a les famílies un cop han accedit a l'habitatge.

Nou conveni amb Hàbitat3

D'altra banda, la coordinadora de l'àrea de Drets Social i Ciutadania, Assumpta Eixarch, i la tècnica d'Habitatge, Lídia Alfara, s'han reunit amb la Fundació Hàbitat3 per treballar el proper conveni entre l'Ajuntament i l'entitat. La col·laboració que es va iniciar fa 4 anys, ha permès posar a disposició de famílies en situació de vulnerabilitat un total de 25 habitatges. El nou conveni preveu incorporar sis nous habitatges durant el 2024.Farmàcies d’AmpostaPer: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info