CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD. Aposta per la teva salut visual. 2x1 en ulleres

Amposta s'estrena amb èxit com a tribunal de les PAU

Un total de 150 alumnes van realitzar les proves a l’Institut Ramon Berenguer IV

20/6/2019

Amposta s’estrena amb èxit com a tribunal de les PAU | Amposta.info


L'Institut Ramon Berenguer IV es va estrenar com a tribunal de les Proves d'Accés a la Universitat en la convocatòria d'aquest mes de juny. Van ser un total de 150 alumnes els que van assistir al centre d'Amposta per realitzar les proves que determinaran si poden estudiar allò que volen a la universitat que han escollit. Entre els estudiants hi havia alumnes del mateix Institut Ramon Berenguer IV, del Centre de Tecnificació d'Amposta i d'altres municipis veïns com Santa Bàrbara, La Sénia i Ulldecona, que anteriorment també havien de presentar-se a les PAU a Tortosa.

Segons els alumnes i els docents de l'Institut, va ser una experiència molt positiva i no hi va haver cap incidència fora de l'habitual. Tot i que els cursos de l'ESO encara estaven en període lectiu, això no va suposar cap problema per a les persones que van acudir a les proves, ja que es va ubicar als estudiants en una sala amb aire condicionat i es va vetllar perquè hi hagués silenci en tot moment.

D'altra banda, vista la bona acollida de les proves a la capital del Montsià, des de la coordinació de les PAU s'ha comunicat la voluntat que l'any vinent es puguin tornar a realitzar les proves a l'Institut Ramon Berenguer IV./p


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info