EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta servirà més de 7.000 tastos gastronòmics a la XXIV Festa de la Carxofa

Un total de 5 restaurants, una pastisseria i més de 70 col·laboradors fan possible l’esdeveniment, que se celebrarà el 24 de febrer

15/2/2019

Amposta servirà més de 7.000 tastos gastronòmics a la XXIV Festa de la Carxofa | Amposta.info Les degustacions dels restaurants tindran un preu de 2 €, mentre que el tast popular valdrà 3 €. Foto: cedida


Més de 7.000 tastos amb la carxofa com a base seran els protagonistes de la XXIV Festa de la Carxofa d'Amposta. Aquest any s'han sumat a la jornada gastronòmica un total de 5 restaurants i una pastisseria, els quals juntament amb els més de 70 col·laboradors faran possible una data cada cop més consolidada.

La Festa de la Carxofa tindrà lloc al pavelló 1 d'octubre el 24 de febrer, a partir de les 12 del migdia. «Si en alguna cosa tenim potencial com a ciutat és en la gastronomia, derivada dels productes del territori», ha dit l'alcalde, Adam Tomàs. Durant la presentació de la Festa de la Carxofa, Tomàs també ha afegit que «la jornada és un èxit entre els ampostins i ampostines, i cada cop més també és un dels atractius per al turisme de qualitat».

Durant la Festa de la Carxofa es mantindrà la zona d'aparcament d'autocaravanes, i s'han organitzat diverses activitats com un passeig pel riu amb Lo Sirgador, dissabte i diumenge a la tarda, o la fira Fora Stock, el 23 de febrer.

Per la seva part, la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, ha destacat que «a més de ser una marca de ciutat, també és un dia que la gent aprofita per gaudir en família». Coincidint amb la Festa de la Carxofa, el 24 de febrer també tindrà lloc al pavelló municipal el V Mercat de productes de les Terres de l'Ebre Km 0, pel que Sancho ha aprofitat per esmentar que «la carxofa funciona com a excusa per mostrar tota la gastronomia del territori», ja que durant la Festa i en les posteriors Jornades Gastronòmiques es podrà tastar amb diversos productes típics de la zona com l'arròs o les galeres.

Està previst que els 5 restaurants i la pastisseria participants serveixin uns 5.000 tastos; mentre que del tast popular de l'Ajuntament (carxofa, baldana i llonganissa) se'n serveixin 2.000. Les degustacions dels restaurants tindran un preu de 2 euros, mentre que el tast popular valdrà 3 euros. La venda de tiquets anticipats serà a partir del 18 de febrer, a l'àrea de Comerç de l'Ajuntament (pl. Ajuntament 6, planta 3) i a l'oficina de Turisme d'Amposta. Els tíquets també es podran adquirir al pavelló firal el mateix dia de la Festa de la Carxofa, a partir de les 11 del matí.


XVI Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

Els cinc restaurants que oferiran els tastos participaran un any més en les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa. Seran del 24 de febrer al 24 de març, i es podran degustar diferents menús que oscil·len entre els 25 i els 30 euros.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info