EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta serā la seu de la II Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre

Els beneficis de l’esdeveniment, que serā el 20 d’octubre, aniran destinats a la Lliga Contra el Cāncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre

7/10/2019

Amposta serā la seu de la II Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre | Amposta.info


La Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre es celebrarā aquest any a Amposta. L'esdeveniment esportiu, que tindrā lloc el 20 d'octubre, recaptarā fons per a la Lliga Contra el Cāncer. ĢIntentem posar la responsabilitat social en tots els esdeveniments de la ciutat i aquest vincula dos pilars molt importants com sķn la prāctica de l'esport amb la solidaritatģ, ha dit l'alcalde d'Amposta, Adam Tomās. La Cursa de la Dona estā organitzada per la Lliga Contra el Cāncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, MontBike i la Uniķ Atlčtica Montsiā.

La segona ediciķ d'aquesta cursa itinerant, que l'any passat es va celebrar a Tortosa, seguirā cada any en una de les comarques de les Terres de l'Ebre, coincidint amb les dates del Dia Mundial del Cāncer de Mama. La regidora de Promociķ i Turisme Esportiu, Iris Castell, ha afegit que Ģaprofitem que el dia 19 d'octubre és el Dia Mundial del Cāncer de Mama per celebrar la cursa benčfica de la qual cal destacar que, tot i el que indica el seu nom, estā oberta a totes les persones que hi vulguin participar independentment del seu gčnere o edatģ.

El recorregut de la cursa serā d'uns 4,5 quilōmetres, que es podran completar corrent o bé caminant. La sortida tindrā lloc al Pont Penjant i acabarā a la plaįa del Mercat. Cal recordar que és una cursa no competitiva i inclusiva i, per tant, no hi haurā classificacions i es permetrā participar amb cadira de rodes, cotxet infantil i Ģhandbikeģ.

Les inscripcions estan obertes a la pāgina web de la cursa (www.cursadeladonaebre.cat) des del dia 1 d'octubre i l'aportaciķ per la inscripciķ és d'un mínim de 10 euros. Les inscripcions que es realitzin abans del 18 d'octubre tindran garantida la samarreta de la cursa.SALVADĶ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confianįa


Foto: cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info