AMPOSTA FAS GOIG

Amposta se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una caminada, una ruta en bicicleta i una ruta urbana

Els dissabtes 16 i 23 de setembre tindran lloc activitats per promocionar i visibilitzar formes de mobilitat sostenibles

etiquetes   noticies, ciutat, mobilitat, amposta

15/9/2023

Amposta se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una caminada, una ruta en bicicleta i una ruta urbana | Amposta.info


Amposta torna a participar en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible fent diverses trobades els dissabtes 16 i 23 de setembre, impulsades des de la regidoria de Governació, amb el suport de les regidories de Turisme i d'Acció Climàtica i Medi Rural. "Són activitats que tenen per objectiu conscienciar a la ciutadania de la necessitat de canviar els nostres hàbits de mobilitat, perquè sigui més sostenible, i fer així una ciutat més segura", diu la regidora de Governació, Iris Castell.

Una de les primeres activitats que és durà a terme serà una caminada popular amb la col·laboració dels Amics del Camí de Sant Jaume, el dissabte 16 de setembre a les 9.00 hores. L'activitat s'iniciarà des de la plaça Ramon Berenguer IV.

El mateix dissabte a la tarda, a les 17.30h, es farà una ruta en bicicleta des de Poble Nou del Delta fins la torre de Sant Joan. Caldrà fer una inscripció prèvia que es podrà comprar per la web de turismeamposta.cat pel preu de 6€.

Per concloure amb la iniciativa, el següent dissabte 23 de setembre a les 11.00h tindrà lloc una ruta urbana per Amposta. El punt de trobada serà a l'Oficina de Turisme i també caldrà fer una inscripció prèvia a turismeamposta.cat, en aquest cas la inscripció és gratuïta.

Des de la regidoria de Governació s'està treballant amb els centres educatius perquè la Policia Local organitzi diferents activitats perquè l'alumnat conegui itineraris segurs en bicicleta.

La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible és una iniciativa nascuda el 1999 que sempre té lloc del dissabte 16 fins al divendres 22 de setembre. Any rere any es pretén promocionar la mobilitat sostenible y sensibilitzar a polítics i ciutadans sobre els beneficis d'utilitzar mitjans de transport més sostenibles.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info