SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Hi ha programada una neteja al Montsianell, diferents tallers, un concurs de fotografia a Instagram i un mercat d’intercanvi, entre d’altres

etiquetes   #

11/11/2019

Amposta se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus | Amposta.info


Sensibilitzar a la ciutadania del volum de residus que es generen i donar a conèixer estratègies per poder reduir-lo. Aquest és el principal objectiu que persegueix la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 16 al 24 de novembre, i a la qual enguany Amposta s'hi ha adherit amb la programació de diferents activitats. Aquest dilluns al matí, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de la regidora de Medi Rural, Carla Bonfill; la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco, i el regidor d'Economia Social i Innovació, Pep Simó, n'ha explicat els detalls. “És molt important que siguem conscients de la necessitat de reduir els residus que generem i de reutilitzar-ne i reciclar-ne al màxim”, ha assenyalat l'alcalde, “ens juguem el futur que deixarem a les nostres filles i fills” . “Aquesta setmana d'activitats vol fer visible aquesta situació i la necessitat de prendre'n mesures”, afegeix.

La regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco, ha estat l'encarregada de detallar el programa d'activitats. A més de diferents accions als centres educatius de la ciutat i campanyes de sensibilització i conscienciació a les xarxes socials, amb un concurs de fotografies a Instagram, s'han programat aquestes altres activitats:


Diumenge 17

  • 10h. Neteja Montsianell. Sortida des de l'Espai KM0


Divendres 22

  • 19.30h. Tallers del Parc Natural ’Anem cap al Residu Zero’ i ’Tast d’aigües’. Al Museu Terres de l’Ebre


Dissabte 23

  • 10h. Taller del COPATE, ’Compra amb el teu estil’. A l’Espai KM0


Diumenge 24

  • De les 10h. a les 14h. Exposició Esardi ‘Himmelis’ (fet amb palletes que estan recollint els centres educatius)
  • De les 10 a les 14 h. Mercat d’Intercanvi (inscripció aquí)
  • A les 12h. Vermut musical residus 0. A l’Espai KM0


La Setmana Europea de Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. A Amposta, compta amb el suport del Museu Terres de l'Ebre, Esardi, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, el COPATE i el projecte Singulars. L'acció s'emmarca també dins de la campanya Cuidem Amposta, que té per objectiu millorar la ciutat.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info