EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta se suma a la campanya el Gran Recapte d'Aliments

Voluntaris de Creu Roja Amposta estaran presents en els supermercats que participen en la campanya durant els dies 1 i 2 de desembre. Tots els productes recollits es quedaran al banc d’aliments de la delegació ampostina

etiquetes   Notícies, Societat, Amposta

23/11/2017

Amposta se suma a la campanya el Gran Recapte d’Aliments | Amposta.info


Els propers 1 i 2 de desembre se celebrarà el Gran Recapte d'Aliments, la campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

A Amposta, voluntaris de Creu Roja estaran presents als supermercats: SPAR, LIDL, ALDI, DIA (Plaça Castellania) i Gros Mercat d'Amposta, des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre. Tots els aliments recollits durant la jornada es quedaran al banc d'aliments de Creu Roja Amposta.

La campanya del Gran Recapte d'Aliments també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la vuitena edició.

El Gran Recapte d’Aliments el 2016 va recollir 4.374.000 kg en més de 1.837 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 23.715 voluntaris. La fita per a l’edició del 2017 és tornar a assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info