CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Amposta programa una setantena de rutes guiades per descobrir la ciutat

Des de l’abril i fins el desembre, hi haurà més de 70 rutes programades, més de 20 que al 2022

etiquetes   noticies, ciutat, turisme, amposta, cultura

27/3/2023

Amposta programa una setantena de rutes guiades per descobrir la ciutat | Amposta.info


Les regidories de Turisme i Cultura han programat per enguany més d'una setantena de rutes guiades per descobrir la història, la natura i el patrimoni de la ciutat. Són més de 20 rutes més que el 2022. "L'oferta ha tingut molt bona acollida i és per això que enguany s'ha ampliat", destaca l'alcalde, Adam Tomàs.

A més, per fer més atractiva l'oferta a la ciutadania d'Amposta, per poder conèixer l'entorn de la ciutat, s'ha creat una oferta 2x1 en les entrades per a la població local d'Amposta. Només hauran de comprar una entrada i podran venir dues persones acreditant a l'inici de la ruta que son residents de la ciutat.

Altres novetats són que les visites guiades a la Torre de la Carrova també inclouen la visita a la Vila Romana. També s'han incrementat el nombre de rutes amb bicicleta per fomentar-ne l'ús i s'han afegit dues rutes amb caiac a l'estiu pel riu Ebre per descobrir la història que amaga el castell, la façana fluvial i també la Illa de Sapinya.

Com l'any passat, s'oferiran visites guiades al Poble Nou del Delta, durant l'estiu que finalitzaran amb les espectaculars vistes des del campanar.

També hi haurà altres rutes eventuals com les de la Batalla de l'Ebre, la literària amb motiu de l'any Arbó, les modernistes a la Festa del Mercat, etc.

Els preus de les rutes van del 5€ als 15€. Totes aquestes rutes guiades i d'altres activitats, es poden consultar i reservar a www.turismeamposta.cat/esdeveniments


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info