Eports Ample de Banda i Internet

L'Ajuntament d'Amposta presenta el pla d'actuacions per al foment territorial del turisme al terme

S’invertiran més de 800.000 euros repartits en 14 actuacions

etiquetes   Notícies, Ciutat, Amposta, Delta Ebre

23/11/2017

L’Ajuntament d’Amposta presenta el pla d’actuacions per al foment territorial del turisme al terme | Amposta.info Una de les actuacions és la millora accessibilitat al del Través i la creació d'un nou mirador accessible


Aquest matí s'ha presentat la memòria del pla d'actuacions per al foment territorial del turisme al terme, amb que la capital del Montsià invertirà 816.000 euros repartits en 14 actuacions.

El projecte ha rebut una subvenció de 350.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya dins dels ajuts finançats gràcies als ingressos de l'Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET).

Durant la roda de premsa de presentació de les actuacions, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, ha destacat que la memòria ha sigut la que ha obtingut més puntuació de tot el país.

Tomàs ha explicat que aquesta puntuació s'ha obtingut perquè “el pla està dissenyat sobre tres eixos fonamentals: eficiència energètica, sostenibilitat i millora de l'accessibilitat”. “Tenint en compte que la subvenció que ens ha atorgat la Generalitat suma 350.000 € i el projecte que hem desenvolupat puja fins a 816.000 euros, l'aposta de l'Ajuntament d'Amposta és de prop de 500.000 euros”, ha afegit Tomàs.

Les 14 es distribueixen en cinc grans blocs en funció de la seva tipologia: mobilitat (construcció d'un aparcament dissuasiu a l'Encanyissada i millora del camí existent i de la unió enter carrils bici també a l'Encanyissada), accessibilitat (millora de l'accessibilitat a diversos miradors del Delta i també la creació d'un nou mirador); senyalització turística i rural; espais públics i eficiència energètica i sostenibilitat.

Tal i com ha destacat la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior algunes de les actuacions ja s'han implementat, com les quatre de millora de la senyalització turística i rural.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info