AMPOSTA FAS GOIG

Amposta prepara un Nadal amb activitats digitals i solidàries

Mentre es treballa per fer la cavalcada del Pare Noel i la cavalcada de Reis, també s’han programat diferents activitats online, algunes de les quals solidàries

etiquetes   noticies, cultura, amposta, festes, nadal

9/12/2020

Amposta prepara un Nadal amb activitats digitals i  solidàries | Amposta.info


Les activitats telemàtiques, principalment a través de les xarxes socials i per a fer des de casa, tindran un pes important en la celebració del Nadal a Amposta. Tot i que les regidories de Festes, Cultura i Comerç treballen a dia d'avui per poder fer una cavalcada del Pare Noel i una altra dels Reis Mags presencials que passin per tots els barris de la ciutat perquè la gent la pugui veure a la vora de casa, l'Ajuntament també ha reconvertit part d'aquestes activitats a format digital. Així, per exemple, el missatge del Pare Noel, el del Patge Reial o el dels Reis Mags es difondrà per xarxes socials. També seran virtuals les activitats programades des de la Biblioteca Sebastià J. Arbó, com un taller de manualitats de Nadal en família i el laboratori d'idees sobre el Nadal, i les organitzades per l'àrea d'Esports, com els reptes solidaris de Nadal i la Cursa Sant Silvestre. També hi haurà diferents concurs a través de les xarxes socials.

Quant a les activitats organitzades per la regidoria d'Esports, aquest dimecres 9 de desembre ja han començat les inscripcions. N'hi ha una prevista per al 24 de desembre, els reptes solidaris en benefici del projecte Emma, i un altre per al dia 31, la Cursa de Sant Silvestre. Quant al repte solidari, hi ha tres modalitats: planxa (per temps), flexions (màximes durant 1 minuts) i burpees (màxims durant 2 minuts). S'hauran de realitzar el dia 24, entre les 9 del matí i les 17 de la tarda, enregistrar un vídeo i enviar-lo a esports@amposta.cat. El o la participant que faci més repeticions o millor temps, tindrà un premi. La inscripció a un repte seran dos euros i als tres reptes 5 euros. Tota la recaptació anirà al Projecte Emma i tots i totes les participants rebran una polsera solidària Emma. Quant a la cursa Sant Silvestre, que serà el dia 31 de desembre com es tradició, cada participant podrà realitzar el recorregut que vulgui i la distància mínima de 3 km. El preu d'inscripció és un euro per quilòmetre amb un mínim de tres euros i tota la recaptació es destinarà a Creu Roja. En aquest cas, hi haurà concurs de disfresses. Per a participar, caldrà penjar la foto el dia 31 de disfressat amb el gorret i penjar-la a l'Instagram amb l'etiqueta #santsilvestreAmposta20. El guanyador o guanyadora rebrà com a premi un pernil. Tots i totes les inscrites rebran un gorret. Les inscripcions d'aquestes dues activitats es poden fer a la Piscina Municipal d'Amposta, de 9 a 13 i de 16 a 20, des del 9 de desembre i fins el dia abans de l'activitat.

També a les xarxes socials està previst que es convoquen, des del 18 de desembre i fins el 6 de gener, diferents concursos fotogràfics: de pessebres, de Nadales, de decoració de Taules de Nadal i un altre dirigit als i les joves de la ciutat.

Quant a les activitats presencials, hi ha programat la representació de l'obra de teatre Lapònia, diumenge 13, a les 18.00 h. a l'auditori de la Unió Filharmònica. Part de la taquilla es destinarà a la Marató de TV3. També hi ha una exposició de joguines (Col·leccionar passions: Biel Pubill i l'univers del joc i els joguets populars) al Museu Terres de l'Ebre, on hi ha una activitat per buscar diferents joguines amagades a l'exposició. I el 12 de desembre s'instal·larà una bústia reial a la plaça de l'Ajuntament perquè totes els xiquetes i xiquets dipositin les seves cartes a Ses Majestats.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info