Eports Ample de Banda i Internet

Amposta organitza una quinzena d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La lectura del manifest serà el 8 de març a les 19 h, a la plaça de l’Ajuntament

etiquetes   noticies, ciutat, igualtat, dia dona, amposta

2/3/2022

Amposta organitza una quinzena d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones | Amposta.info


Amposta organitza una quinzena d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones, una jornada reconeguda per l'Organització de les Nacions Unides per reivindicar el paper de la dona en tots els àmbits de la societat. Des de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania de l'Ajuntament, conjuntament amb diferents col·lectius i entitats de la ciutat, s'han programat actes durant tot el mes de març i el primer cap de setmana d'abril. Com ja és habitual, el 8 de març, es durà a terme l'acte institucional amb la lectura del manifest, poemes i textos, a les 19 hores la plaça de l'Ajuntament, a més de la tertúlia "Dones/Innovació/Terres de l'Ebre", a les 12 hores al FabLab de les Terres de l'Ebre.

Destaquen altres activitats com la visita guiada i la taula rodona al voltant de l'exposició "(In)visibles i (O)cultes", sobre 24 dones científiques silenciades al llarg de la història, divendres 4 al Museu de les Terres de l'Ebre. També hi ha previstes les xarrades i conferències "Com parlar de sexualitat amb els nostres fills i filles?", el 9 de març, o "Som dones i som grans", el dissabte 12. Quant a cultura, diumenge 13 es podrà veure l'obra de teatre "Victoria viene a cenar" a l'auditori de la Unió Filharmònica; el divendres 18 el documental "Bruixes, la gran mentida", amb la presència de la directora; i el divendres 25, la presentació del llibre 'Libre y poderosa' amb l'autora Meritxell Jiménez.

A més, durant tot el mes de març, els alumnes de 4t de primària dels centres educatius d'Amposta rebran un taller de coeducació organitzat per la regidoria de Drets Socials i Ciutadania.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info