EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta obre la convocatòria d'ajuts al comerç del 2023

L’Ajuntament destina 30.000 euros a aquestes subvencions que es poden sol·licitar des d’avui fins el 6 de novembre del 2023

etiquetes   noticies, ciutat, ajuts, amposta, comerç

26/9/2023


Amposta obre la convocatòria d’ajuts al comerç del 2023 | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha obert ja la convocatòria del 2023 de les subvencions per fomentar la implantació, modernització i innovació dels comerços de la ciutat. Uns ajuts que compten amb una partida de 30.000 euros i que preveu subvencionar aquells comerços que hagin realitzat accions de millora als seus comerços entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2023. La sol·licitud es pot dur a terme de forma presencial o telemàtica des d'avui 26 de setembre fins el 6 de novembre.

La subvenció per fomentar la implantació, modernització i innovació dels comerços s'estructura en dos programes. El primer és per l'afavoriment de la continuïtat comercial, en el qual són subvencionables les actuacions de millora de la imatge, la transformació digital o les accions per la sostenibilitat mediambiental de l'empresa. En aquest cas, s'atorgaran ajuts del 40% de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment. Pel que fa al segon programa, està destinat a l'arranjament de locals comercials en obres d'adequació d'interiors i exteriors i es concediran ajuts del 30% de la inversió, també fins a un màxim de 2.000 euros.

Tota la informació de les bases, la convocatòria i la sol·licitud aquí.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info