SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta instal·la les dues primeres càmeres de videovigilància als accessos del municipi

Amb una inversió de 19.000 euros s’han ubicat al Pont Penjant i a l’accés de la C-12. Són dos de les cinc que s’han d’instal·lar aquest mandat

etiquetes   noticies, ciutat, seguretat, amposta

1/12/2023

Amposta instal·la les dues primeres càmeres de videovigilància als accessos del municipi | Amposta.info


Dijous al matí, operaris de l'empresa adjudicatària van començar la instal·lació de les dues primeres càmeres de videovigilància de les cinc que s'acabaran instal·lant per controlar tots els accessos de la ciutat. Amb una inversió de 19.000 euros, les càmeres compten amb un lector de matrícules i intel·ligència artificial que permet detectar la marca, model i color del vehicle. La informació recollida ha de servir tant per a la redacció del nou Pla de Mobilitat de la ciutat i també per augmentar el control de la seguretat a través de les dades emmagatzemades, unes dades que es podran compartir amb els diferents controls de seguretat.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que aquesta és la primera fase d'instal·lació de càmeres de videovigilància. "Amposta disposa de cinc accessos al municipi i de moment n'instal·lem a dos, a l'accés per l'avinguda Alcalde Palau i a l'accés per la C-12 i en una segona fase, durant este mandat, instal·larem les altres tres".


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info