Eports Ample de Banda i Internet

Amposta instalˇla les dues primeres cāmeres de videovigilāncia als accessos del municipi

Amb una inversiķ de 19.000 euros s’han ubicat al Pont Penjant i a l’accés de la C-12. Sķn dos de les cinc que s’han d’instalˇlar aquest mandat

etiquetes   noticies, ciutat, seguretat, amposta

1/12/2023

Amposta instalˇla les dues primeres cāmeres de videovigilāncia als accessos del municipi | Amposta.info


Dijous al matí, operaris de l'empresa adjudicatāria van comenįar la instalˇlaciķ de les dues primeres cāmeres de videovigilāncia de les cinc que s'acabaran instalˇlant per controlar tots els accessos de la ciutat. Amb una inversiķ de 19.000 euros, les cāmeres compten amb un lector de matrícules i intelˇligčncia artificial que permet detectar la marca, model i color del vehicle. La informaciķ recollida ha de servir tant per a la redacciķ del nou Pla de Mobilitat de la ciutat i també per augmentar el control de la seguretat a través de les dades emmagatzemades, unes dades que es podran compartir amb els diferents controls de seguretat.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, ha explicat que aquesta és la primera fase d'instalˇlaciķ de cāmeres de videovigilāncia. "Amposta disposa de cinc accessos al municipi i de moment n'instalˇlem a dos, a l'accés per l'avinguda Alcalde Palau i a l'accés per la C-12 i en una segona fase, durant este mandat, instalˇlarem les altres tres".


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info