SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta implanta un model de neteja més sostenible a la platja dels Eucaliptus

Els agents ambientals segueixen difonent la normativa d’estacionament, pesca i animals de companyia a peu de platja

etiquetes   noticies, ciutat, medi ambient, amposta, turisme, poble nou

15/7/2022

Amposta implanta un model de neteja més sostenible a la platja dels Eucaliptus | Amposta.info La neteja a partir d’ara es farà de forma manual


L'Ajuntament d'Amposta estrena un model de neteja més sostenible i respectuós amb el medi ambient a la platja dels Eucaliptus. Fins ara aquest espai natural es netejava amb un tractor, mentre que a partir d'ara es farà de forma manual. El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, explicava que "és una mesura més respectuosa amb el territori que, a més de millorar la neteja de l'espai sense malmetre la zona, també ens permet detectar la presència, per exemple, de nius de tortuga".

A banda, Simó destacava que des del mes de juny es torna a comptar amb els quatre agents ambientals que s'encarreguen de difondre a peu de platja la normativa d'estacionament, pesca i animals de companyia. Quant a la normativa d'accés a la platja amb vehicles rodats, s'han renovat els pals de fusta malmesos i s'ha ampliat la zona de delimitació. "Continuem insistint en com és d'important per protegir aquest espai natural que els vehicles no accedeixin a la vora de la costa, per això gairebé tota la platja està delimitada pels pals de fusta", afegia el regidor.


Punt d'informació turística al Poble Nou

Tanmateix, el Poble Nou també disposa, per primer cop, d'un Punt d'informació turística. "Sabem que és un enclavament turístic destacat al Delta de l'Ebre, per això engeguem aquesta prova pilot que s'allargarà tota la temporada d'estiu", afirmava Simó.

L'horari d'obertura del Punt d'informació turística del Poble Nou és de dimecres a dissabte, de matí i tarda, i diumenges al matí.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info