EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta homenatja la Policia Local i Protecció Civil

Per tercer any, Amposta celebra el Dia de la Policia Local i de Protecció Civil d’Amposta, on s’han homenatjat agents d’ambdós cossos i també ciutadans i ciutadanes per la seva col·laboració amb els cossos de seguretat d’Amposta

etiquetes   noticies, ciutat, policia local, amposta

10/9/2021

Amposta homenatja la Policia Local i Protecció Civil | Amposta.info


L'auditori Octavi Ruiz de la Lira Ampostina ha estat l'escenari, aquest divendres 10 de setembre al matí, d'un nou Dia de la Policia Local i de Protecció Civil d'Amposta. El tercer que se celebra des que es fes la primera edició l'any 2018. Una jornada que serveix per homenatjar aquells agents que han destacat per alguna actuació meritòria, així com també per reconèixer la tasca feta pel personal voluntari de Protecció Civil i per la col·laboració que ambdós cossos reben per part de la ciutadania.

Així, enguany s'ha reconegut la col·laboració de l'Associació Engrescades de les Terres de l'Ebre, que van facilitar l'adopció de Vinyet, una de les tres cans que formen la Unitat Canina K9. També en aquest mateix sentit s'ha reconegut a Manel Balagué per la seva col·laboració amb el cos policial en l'ensinistrament dels animals. S'ha agraït públicament també la col·laboració d'una comunitat de veïns de les Quintanes en una situació d'emergència i el treballa fet per l'inspector dels Mossos d'Esquadra, Daniel Alegre Cronelles, en reconeixement al treball que ha realitzat com a cap de l'àrea Bàsica Policial del Montsià els 2019 i 2020 i també en agraïment per tot el seu suport al cos de la Policia Local durant aquests anys.

Quant a Protecció Civil, s'han entregat dos nous diplomes als nous voluntaris, Eloy Herrero Zaragoza i Lluïsa Roe Sabater; s'han agraït i reconegut els 10 anys de servei Francisco José Obiol Roig, Jorge Aspa Rallo, Antonio Becerra Molina, Gerard Panisello Fernández i Imma Martarell Gozalbo. Finalment, s'ha fet entrega del nou galó al nou cap de grup, Francisco José Obiol Roig.


Felicitacions públiques i medalles

En el marc de la didada, també s'ha fet el reconeixement als agents jubilats en els darrers dos anys: Salvador Galo i Ramon Nadal. Pel que fa a les felicitacions i medalles s'han concedit en virtut de l'article 147 del Reglament de la Policia Local d'Amposta, aprovat definitivament pel Ple de la Corporació, en sessió duta a terme el dia 23 d'abril de 2012, i després que l'Inspector en Cap de la Policia Local va sol·licitar al Ple de l'Ajuntament el reconeixement públic dels membres de la Policia Local d'Amposta, essent acordats, el passat 8 de setembre. Han sigut aquests.


Felicitacions

  • 1. A la caporala Judit GALO COMES, per l'actuació realitzada, trobant-se fora de servei, el dia 26 de juliol de 2020 on va realitzar la maniobra d'Heimlich, salvaguardant l' integritat física d'una persona. 
  • 2. A l'agent Maria del Mar LAPEIRA RODRIGUEZ, per l'actuació realitzada, trobant-se fora de servei, el dia 26 de gener de 2020 on va salvaguardar l' integritat física d'un conductor que quadruplicava la taxa d'alcohol en aire expirat permesa per la normativa 
  • 3. A l'agent Salvador PIÑOL AUDI, pels fets ocorreguts el dia 27 d'abril de 2019 on es van llençar a l'aigua per tal de rescatar a una persona finada.


Medalla d'honor al mèrit de bronce

A l'agent Francisco Gálvez Smith de la Guàrdia Urbana de Barcelona i al caporal Javier Gómez Martínez de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca per la col·laboració en la implementació i consolidació de la Unitat Canina de la Policia Local d'Amposta.

També ha rebut la medalla d'honor al mèrit de bronze l'Agent Cristian Navarro Vidal pels fets ocorreguts el dia 10 de novembre de 2019 on va detenir a una persona armada que havia accedit a l'interior d'un col·legi electoral.

I finalment han rebut una medalla d'honor de bronze l'agent Joan Hervàs Múria, l'agent Óscar Miralles Dieste i el caporal Juan Gutierrez Martínez que van actuar el 25 de novembre de 2019 en detenir una persona armada que havia accedit a les dependències policials.


Medalla d'honor al mèrit d'or

A l'agent Ramon Nadal Regolf que també havia de rebre el reconeixement per la seva jubilació, ha rebut la medalla d'or per destacar extraordinàriament en la pràctica del servei i en l'acompliment de les funcions pròpies del càrrec, havent estat tot un referent per la ciutadania, col·lectius, associacions i entitats de la ciutat d'Amposta i un professional extraordinàriament implicat en la resolució de conflictes i en la promoció de la convivència a la nostra ciutat.

A l'Inspector Josep Massana Iniesta, per la seva excel·lent trajectòria, implicació i dedicació professional manifestant unes excepcionals qualitats com a cap del cos de la Policia Local d'Amposta i per la seva notorietat i perseverança amb el compliment del deure del seu càrrec.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info