EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta fa camí cap al Congrés Mundial de Turisme Esportiu en benefici de la Marató de TV3

Pels 900 km recorreguts entre totes les destinacions del “Camí a Lloret” s’han donat 2.000€ a la Marató de TV3 d’enguany dedicada a la salut mental

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, solidaritat, la marato tv3

8/11/2021

Amposta fa camí cap al Congrés Mundial de Turisme Esportiu en benefici de la Marató de TV3 | Amposta.info


El I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar (Costa Brava), ha donat el tret de sortida amb l'activitat prèvia “Camí a Lloret”, una iniciativa en la que han participat diferents destinacions certificades amb la Marca Turisme Esportiu atorgada per l'Agència Catalana de Turisme.

“Camí a Lloret”, acció solidària en la que han participat diferents destinacions certificades amb la Marca Turisme Esportiu atorgada per l'Agència Catalana de Turisme, ha donat el tret de sortida al I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar (Costa Brava).

Amposta, Calella, Girona, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Susanna s'han unit aquest cap de setmana en aquesta iniciativa solidària que ha constat d'accions esportives dutes a terme amb èxit d'assistència pels veïns i veïnes de cada població. A partir del càlcul de la distància entre cadascun d'aquests municipis i Lloret de Mar, s'ha calculat una distància mitja que ha servit per establir el repte a superar per cada destinació a través d'esports com el rem, l'atletisme, la natació i el ciclisme, respectivament. En total, entre totes les poblacions participants s'han recorregut 900 km.

A Amposta, els primers 600 metres simbòlics de l'activitat "Amposta fa camí cap a Lloret" l'han fet les regidores Iris Castell, Carla Bonfill i Núria Marco, tot i que han estat els esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre qui han acabat de completar la fita a les instal·lacions del Club Nàutic, acumulant un total de 101,6 quilòmetres. Per cada quilòmetre sumat al marcador, l'organització del Congrés ha donat un euro a la Marató de TV3, aquest any dedicat a la salut mental.

La localitat de l'Ametlla de Mar farà un spin-off de l'acció el proper dissabte 13 de novembre, on recorrerà els quilòmetres pertinents navegant amb diferents embarcacions sostenibles com la vela lleugera, caiacs, muletes o paddle surf. 

Cada quilòmetre recorregut suposa una aportació a La Marató de TV3, xifra que ja ha arribat als 2.000 €. La cloenda de l'acció es va dur a terme aquest passat dissabte a Lloret de Mar, on s'ha fet el recompte de la quantitat donada a la Marató de TV3.


Turisme Esportiu a Catalunya

Catalunya compta amb 11 municipis certificats com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE) per l'Agència Catalana de Turisme: L'Ametlla de Mar, Amposta, Sort, Salou, Cambrils, Lloret de Mar, Girona, Calella, Castelldefels, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Susanna. Aquesta distinció s'atorga a aquells municipis que ofereixen recursos, serveis i instal·lacions d'alta qualitat tant als esportistes d'elit i professionals com als turistes aficionats i amants de l'esport que vulguin practicar activitats esportives o assistir a diferents competicions.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info