AMPOSTA FAS GOIG

Amposta estrena el curs escolar amb l'ampliació de l'escola Agustí Barberà a Institut-Escola

Prop de 6.900 alumnes han iniciat avui curs a la capital del Montsià

12/9/2019


Fins a 50 alumnes de primer d'ESO han començat aquest dijous 12 de setembre les classes al centre Agustí Barberà, que des d'aquest curs 2019- 2020 passa a ser un Institut-Escola, amb dues línies de primer d'ESO. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i la regidora d'Educació, Núria Marco, han acompanyat a la directora de Serveis Territorials d'Ensenyament, Montse Perelló, en l'estrena del nou curs a totes les Terres de l'Ebre, que enguany s'ha fet des del centre ampostí. I és que aquesta és la principal novetat del curs escolar no només a la capital de Montsià, sinó també al conjunt del territori.

Més enllà d'aquesta novetat, a Amposta el curs escolar ha començat amb normalitat per als prop de 6.900 alumnes de llars d'infants, escoles i instituts. D'aquests, 184 s'han estrenat a l'educació infantil, a P3; mentre que 298 ho han fet a secundària, a 1r d'ESO. 138, per la seua banda, han començat a primer de Batxillerat.

Pel que fa als centres municipals, 168 infants acudiran enguany a les dues llars municipals (86 a la Sequieta i 82 a la Gruneta), mentre que 73 seguiran els seus estudis a algun dels cicles de grau mitjà i de grau superior de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (ESARDI).


Foto: cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info