AMPOSTA FAS GOIG

Amposta es converteix en la capital del bàsquet per a la Zarabasket Cup 2019

La competició es disputarà els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril a la capital del Montsià

8/4/2019

Amposta es converteix en la capital del bàsquet per a la Zarabasket Cup 2019 | Amposta.info 1.400 esportistes disputaran 270 partits en un total de 3 dies. Foto: Pixabay


Les instal·lacions esportives d'Amposta acullen, el 18, 19, 20 i 21 d'abril, la 8a edició de la competició Zarabasket Cup, organitzada per QLSport i el Club Bàsquet Amposta. Un torneig que comptarà amb més de 1.400 esportistes de les categories aleví, infantil, cadet i júnior que disputaran un total de 270 partits en un total de 3 dies.

L'alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha assenyalat que és un orgull per a la ciutat que l'organització del torneig aposte per Amposta: "som un referent en el sector turístic i esportiu, per això volem potenciar tornejos com aquest, que ens acaben portant un impacte de més de 2.000 persones a la ciutat". El regidor d'Esports, Marc Fornós, ha afegit que "el fet que vingui gent a disputar competicions esportives a la ciutat també acaba implicant que s'allotgen, compren i consumeixin als locals d'Amposta, per tant també és una forma de col·laborar activant el comerç local".

Aquest any, entre els 120 equips que hi participen, el Zarabasket comptarà amb la participació de dos equips internacionals com els Triquis d'Oaxaca de Mèxic i el Virum Vipers de Dinamarca. L'esdeveniment també comptarà amb la presència de clubs que treballen intensament el seu planter com l'Estudiantes, Mann Filter St. Casablanca, Femení Sant Adrià, Valencia Basket, Fuenlabrada, Betis, Araberri, CB Almería, Adareva i Uni Girona. També estaran presents entitats de prestigi com el Granollers, La Salle Mahón, CB Tarragona, Zentro Basket, Hospitalet i l'Atlético San Sebastián. A més, la competició comptarà amb un director esportiu d'alt nivell com Jota Cuspinera, actual entrenador del Fuenlabrada i amb una àmplia trajectòria, i amb el col·laborador especial Asier De la Iglesia, que lluita per la visibilització i la lluita contra l'esclerosi múltiple amb el moviment #BailaconEM.


Social Fan Zone solidària

La localització de la Zarabasket Cup serà, a més, un espai on esportistes i públic podran gaudir d'un entorn únic. El carrer Sebastià Juan Arbó es convertirà en la Social Fan Zone, un espai amb caravanes de menjar, punts d'informació, la botiga Wibo amb marxandatge de l'esdeveniment i una zona d'oci i concursos, que aquest any aniran dedicats, al moviment solidari #BailaConEM.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info