EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta Ciutat Diversa obre nous espais de trobada i connexió per a compartir idees i propostes

Comencen les sessions de preparació per al mes de la diversitat cultural amb la participació ciutadana

etiquetes   noticies, ciutat, joves, amposta, amposta ciutat diversa

22/2/2021

Amposta Ciutat Diversa obre nous espais de trobada i connexió per a compartir idees i propostes | Amposta.info


En el marc del projecte Amposta Ciutat Diversa, dimecres 17 de febrer, al saló de plens de l'Ajuntament, es van reunir 14 persones, ciutadans i ciutadanes d'Amposta, com a part de les accions preparatòries del mes dedicat a la diversitat cultural, a l'abril. En aquesta trobada es va informar de les idees generals i dels objectius del projecte Amposta Ciutat Diversa 2021 i es va establir una taula de diàleg.

A més a més, els participants van traslladar les seves aportacions i visions com a ciutadans d'Amposta provinents d'altres països i/o cultures, com ara Argentina, Senegal, India, Veneçuela, Brasil, Albània, Colòmbia, Pakistan, Romania, Ghana, Marroc o Gambia. Aquest grup té la intenció de continuar aquest tipus de trobades per tal de fer reflexions conjuntes relacionades amb la diversitat cultural a Amposta i poder concretar algunes accions concretes inclusives i orientades a posar en valor la diversitat com una oportunitat.

Recordem que Amposta dedicarà cada mes del 2021 a una diversitat. Durant tot aquell mes, a la ciutat hi haurà activitats i accions per posar en valor aquella diversitat, per visibilitzar les problemàtiques que pateix aquell col·lectiu en concret i/o realitzar accions que eliminen les barreres que limiten el desenvolupament d'aquella diversitat. El mes d'abril, serà el mes dedicat a la diversitat cultural.


Per: Redacció

Foto: Ajuntament d’Amposta


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info