SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta celebra el Dia Mundial de la Poesia amb activitats al llarg de la setmana

Del 15 al 21 de març es duran a terme diferents accions per commemorar el dia Mundial de la Poesia

etiquetes   noticies, cultura, ciutat, amposta, dia mundia poesia

9/3/2021

Amposta celebra el Dia Mundial de la Poesia amb activitats al llarg de la setmana | Amposta.info


Per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, enguany, les regidories d'Educació i de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta, amb diferents centres educatius i organismes, duran a terme diverses activitats arreu de la ciutat. Una de les accions destacades és el Pont de Poesia, que consisteix a la penjada de cartells als centres educatius, a les zones verdes de la ciutat, als comerços i al mercat municipal. Aquests cartells, amb poemes escrits, seran elaborats per l'alumnat de llars d'infants, primària, secundària, estudis postobligatoris, CFA i EOI. També dintre de l'activitat del Pont de Poesia, l'alumnat d'Esardi, per la seva banda, durà a terme una pintada de poemes als passos de vianants de les zones educatives d'Amposta. Una altra de les activitats de les quals podrà gaudir la ciutadania seran els Poemes Radiofònics. Es podrà sentir alumnes dels centres educatius de la ciutat recitar poemes a Ràdio Amposta.

I, per segon any, se celebrarà una nova edició del Concurs de Videopoemes, "amb la finalitat de fomentar la creativitat artística dins l'àmbit de la lectura", explica Núria Marco, regidora d'Educació. La participació es farà a través de les xarxes socials Instagram i Facebook. Hi haurà tres categories diferents: individual, familiar i grup d'amics. El termini per participar serà del 14 al 21 de març, amb un màxim de dos vídeos per perfil i l'ús de les etiquetes #VideopoemesAmposta2021 #DiadelaPoesiaAmposta2021 #DMP21, entre altres requisits. Els guanyadors obtindran un passi per la temporada d'Arts Escèniques 2021 i un joc de Llépol (del Terreno).

La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia i des de les institucions públiques, així com l'Ajuntament d'Amposta, s'aposta des de fa anys, per la promoció de la poesia i la literatura mitjançant accions educatives i culturals.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info