AMPOSTA FAS GOIG

«Amposta amb cor» prepara un tribut a Queen solidari amb la Lliga contra el Càncer

El festival solidari patrocinat per Remsa serà a la Unió Filharmònica, el 23 de desembre

etiquetes   noticies, societat, solidaritat, amposta

13/11/2023

«Amposta amb cor» prepara un tribut a Queen solidari amb la Lliga contra el Càncer | Amposta.info


«Amposta amb cor» portarà a Amposta un tribut a Queen, el dissabte 23 de desembre a l'auditori de la Unió Filharmònica. Com ja és habitual, el festival solidari coorganitzat entre l'Ajuntament d'Amposta i l'empresa Remsa destinarà el cost íntegre de l'entrada a una entitat social de la ciutat, enguany a la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i Terres de l'Ebre. L'alcalde, Adam Tomàs, agraïa a Remsa continuar amb la iniciativa: "És un projecte molt potent que des que va néixer, l'any 2017, ha sigut un èxit", deia Tomàs, qui afegia que "ens agrada molt que les empreses de la ciutat tinguin aquesta Responsabilitat Social Corporativa perquè, al final, part dels seus beneficis retornen a la ciutadania". El batlle i la regidora de Festes, Anna Tomàs, agraïen també la tasca de la Lliga Contra el Càncer i feien una crida a la participació.

Per la seva part, el gerent de Remsa, Manel Conesa, afirmava que "estem molt orgullosos de coorganitzar aquest acte i esperem que participi molta gent perquè la feina que fan des de la Lliga Contra el Càncer és ingent".

En aquest sentit, des de l'associació també donaven les gràcies a l'empresa i al consistori per la solidaritat. La Lliga Contra el Càncer a Tarragona i les Terres de l'Ebre fa 20 anys que treballa a Amposta donant suport a la investigació del càncer i acompanyant a les persones que pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies, oferint principalment atenció psicològica.

"Amposta amb cor" es durà a terme el 23 de desembre en dos passis, a les 17 i a les 20 hores, i l'entrada té un preu de 10 euros en benefici de la Lliga contra el Càncer. A més, també hi ha disponible una fila zero per a les persones que vulguin col·laborar, però no puguin assistir. Les entrades es podran comprar aviat a www.ampostaambcor.com.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info