CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD. La teva visió perfecta. -20% muntura i vidres monofocals

Amposta acollirà el festival de música electrònic i indi WE LOVE FEST

Dos escenaris, més de vint artistes i més de dotze hores ininterrompudes de festa estiuenca al Passeig del Riu. Fátima Hajji, Delafé, Gunman i l’ampostí Edgar de Ramón, caps de cartell

11/7/2019

Amposta acollirà el festival de música electrònic i indi WE LOVE FEST | Amposta.info


El festival We Love Fest celebrarà aquest 2019 la seua tretzena edició a Amposta, enmig d'un paisatge singular que té com a referents principals el riu Ebre i el Delta. El dissabte 10 d'agost, des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit, es podrà gaudir d'una edició renovada, ampliada i millorada d'aquesta habitual i ja consolidada cita amb la millor música electrònica i indie del moment. Una cita, que és, a més a més, preàmbul de les festes majors de la ciutat.

We Love Fest 2019 comptarà amb dos escenaris en què els welovers podran ballar sons electrònics i indies al ritme de DJs de primer nivell nacional i internacional, durant més de dotze hores ininterrompudes de festival, en un espai situat al passeig del Riu, on s'habilitarà una chill-àrea, piscina i food-trucks, entre altres. Un espai també de relaxació per recuperar forces i continuar ballant fins no poder més en un ambient festiu i estiuenc.

El passeig del Riu Ebre, a Amposta, és un marc incomparable per celebrar el We Love Fest per les seues vistes inigualables del riu i per la situació estratègica dins el nucli urbà de la ciutat. Un espai ideal que sempre acull un gran nombre d'aficionats que no deixen passar l'oportunitat d'acudir a aquesta gran festa, cada any.


Fátima Hajji, Delafé DJ, Gunman y Edgar de Ramón, caps de cartell

Els artistes oriünds i foranis que han confirmat la seua presència en aquesta edició del We Love Fest són Fátima Hajji, Edgar de Ramón, Gunman, Top Ranking, UNDL, Pablo Honey, Delafé DJ, Gimeno Live, Dj Henna, L'ex Lefter, Lluis Ramirez, Sergi Guillem, Iloinen Priscilia, David Howl, DJ Pantheon, Tere la Moderna, Moreno Ros, Kutreparty y Two Shots . Definitivament, en aquest tretzè aniversari el We Love Fest ha llençat literalment la casa per la finestra, bastint un cartell de màxima alçada electrònica, sobretot en techno i indie, i apostant per un gran elenc de DJs locals, amb l'objectiu de donar suport i posar en valor l'escena més propera i emergent.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info