SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta acollirà l'acte central de Catalunya del Dia Mundial del Circ

L’anunci es va fer ahir durant la presentació de la nova temporada Amposta Teatre i Dansa

18/1/2018

Teatre, circ, dansa i monòlegs. Són els gèneres que inclou la temporada de teatre Amposta Teatre i Dansa 2018 (#ATD2018) per al primer semestre de l'any. Es tracta “d'una oferta que vol apropar la cultura al conjunt de la població, en paraules de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui també posa èmfasi amb el fet que aquesta oferta, inclosa dins l'àmplia oferta cultural de la ciutat, vol ser també “un pol d'atracció per a gent del conjunt del territori”. “La regidoria d'Ensenyament i Cultura presenta una programació que estem convençuts serà una oferta per a totes les Terres de l'Ebre”, diu l'alcalde, afegint: “un fet que ja es va demostrar en l'aterior edició, quan a espectacles com ‘Art' va assistir-hi públic de fora de la ciutat”.

En la roda de premsa de presentació de la programació del primer semestre de l'any, l'alcalde també ha volgut refermar la voluntat de l'equip de govern d'Esquerra d'Amposta de consolidar la temporada de “teatre i circ, que vam recuperar al 2016, com una oferta estable i amb continuïtat”. L'Ajuntament d'Amposta invertirà, en la programació teatral de tot l'any, 30.000.

La regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí, ha estat l'encarregada de presentar el contingut de la temporada de teatre, tot avançant que per al segon semestre de l'any és quan hi ha previst incloure una obra de teatre de capçalera. De tota la programació del 2018, Martí ha destacat les quatre obres incloses dins el cicle de teatre familiar (impulsat per la Xarxa d'Amposta); el cicle Amposta Comedy (amb monologuistes de primer nivell com Javi Sancho, Kaco Forns, Carolina Noriega o Toni Moog); o el teatre amateur (que enguany aposta per una obra a càrrec de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Baix Ebre i el Montsià.

La regidora d'Ensenyament també ha destacat “l'aposta per apropar el teatre als centres educatius de secundària de la ciutat i també de la comarca”. “En aquest sentit, hem programat ‘La senyoreta de l'escala', obra de teatre centrada en la vida de Caterina Albert, coneguda pel pseudònim de Víctor Català”, diu Martí, “tot afegint que hi haurà dos passis, un pel matí per als instituts i un passi general per la nit”.


Acte central del Dia Mundial del Circ

Dins d'ATD18 també s'inclou el Dia Mundial de la Dansa, el Dia Mundial del Teatre i el dia Mundial del Circ. Sobre aquest últim, cal destacar que Amposta acollirà l'acte central de Catalunya, amb un seguit d'activitats artístiques i culturals al voltant de les Arts del Circ, “unint-nos així a la resta de ciutats del món amb tallers de circ al carrer, exhibicions de diferents disciplines de circ a càrrec d'alumnes i professors de l'EtcA, actuacions, exposicions i presentacions”.


Amposta acollirà l’acte central de Catalunya del Dia Mundial del Circ | Amposta.infoSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info