SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Ametller Origen obre a Amposta a seva primera botiga a les Terres de l'Ebre

La nova botiga, a més d’oferir una gran varietat de productes frescos i plats cuinats, proposa una oferta diferenciadora al territori amb socis locals. El nou espai compta amb una cafeteria i forn de pa artesà del forner Carlos Ripollés, un espai amb peix i marisc de La Sirena i sushi fet al moment per l’equip del xef Hideki Matsuhisa, el millor japonès de l’estat amb estrella michelín, i elaborat amb la tonyina vermella Bluefin de Balfegó

etiquetes   noticies, economia, comerç, amposta, montsia, delta ebre, terres ebre

27/5/2022

Ametller Origen obre a Amposta a seva primera botiga a les Terres de l’Ebre | Amposta.info


Ametller Origen, companyia d'alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, ha obert la seva primera botiga a les Terres de l'Ebre. L'emplaçament escollit ha estat la ciutat d'Amposta, concretament la botiga es troba a la Plaça de la Castellania, al costat de l'estació d'autobusos d'Amposta. L'alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha assistit aquest matí a la inauguració, juntament amb la regidora de comerç i mercat municipal, Susanna Sancho. “L'obertura de nous negocis a Amposta és sempre una bona notícia, i més si representa l'inici de l'expansió d'una companyia d'alimentació al territori; que Ametller Origen haja escollit la nostra ciutat per començar el seu desplegament a les Terres de l'Ebre és una notícia de la qual ens hem de felicitar tothom”, ha destacat Tomàs.

Per la seva banda, Sancho ha remarcat que “obrir establiments nous és sempre positiu per al teixit comercial d'Amposta, perquè atrau compradors no només d'Amposta, sinó del conjunt de les Terres de l'Ebre”.

La nova botiga d'Ametller Origen té més de 1.000 m2 de superfície i ofereix una proposta diferenciadora de la mà de socis locals. A més a més de fruita i verdura fresca, plats cuinats, productes refrigerats i de rebost, carn i formatges, els clients també podran gaudir d'una cafeteria amb pa i rebosteria del forner artesà Carlos Ripollès, un espai amb peix i marisc de La Sirena i sushi fet al moment per l'equip del xef Hideki Matsuhisa, el millor japonès de l'estat amb estrella michelín, i elaborat amb la tonyina vermella Bluefin de Balfegó. De fet, Ametller Origen és l'única botiga d'alimentació que utilitza la tonyina vermella de Balfegó per a l'elaboració de sushi.

La companyia ha previst un seguit d'activitats durant avui divendres i demà dissabte per celebrar l'obertura de la botiga amb tots els ebrencs. Així doncs, durant el dia d'avui s'ha instal·lat un fotomatón, també hi haurà un showcooking de la mà del cuiner Cintet i l'il·lustrador local, Hernán en H (delterreno.cat) il·lustrarà els vidres del local, a més de posar una parada amb la venda dels seus productes vinculats al món de l'alimentació. Per dissabte hi ha previst un pinta cares pels més petits i també una ruleta de la sort on els clients podran guanyar descomptes i premis.


L'aposta d'Ametller Origen per les Terres de l'Ebre

La vinculació d'Ametller Origen amb les Terres de l'Ebre es remunta als seus inicis, ara fa vint anys. La companyia va començar amb 20 hectàrees de camps i, actualment, en té més de 1.200 hectàrees, una bona part aquí a l'Ebre a través de l'empresa Agrícola HortEbre, de la qual és propietària al 50% amb el seu soci local Joaquim Gas.

Teníem moltes ganes d'obrir la nostra primera botiga aquí. Per nosaltres l'Ebre sempre ha estat una aposta, hem invertit molt i volem seguint invertint-hi per crear valor al territori”, ha explicat el conseller delegat i cofundador d'Ametller Origen, Josep Ametller. “A les Terres de l'Ebre produïm moltes de les fruites i verdures que desprès fem arribar a tots els nostres clients d'arreu de Catalunya. A més a més, justament la setmana passada vam inaugurar un magatzem de venda al major a la carretera N-340, al terme municipal de Camarles, on venem a diari fruita i verdura a l'engròs i, els dissabtes, també a particulars”. Ametller ha explicat també que la companyia va comprar fa unes setmanes les naus d'Agrofruit i “ara estem estudiant quin és el projecte ideal per desenvolupar-hi”.


Sobre Ametller Origen

El Grup Ametller Origen és una empresa d'alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. Fruit de la seva experiència com a agricultors i productors, Ametller Origen ha consolidat un model de negoci d'integració vertical, controlant des de l'origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els seus productes elaborats. El Grup compta amb camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l'eix de la mediterrània, un obrador central de productes elaborats i un equip humà format per més de 3.400 treballadors.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info