EbreActiu, revista d´oci actiu

Amadea Ferreres serā la nova Defensora del Ciutadā d'Amposta

La capital del Montsiā recupera aquesta figura després de tres anys

27/11/2017

Amadea Ferreres serā la nova Defensora del Ciutadā d’Amposta | Amposta.info Amadea Ferreres serā la nova Defensora del Ciutadā d'Amposta


Després de tres anys, Amposta recuperarā la figura del Defensor del Ciutadā. Ho farā aquest dilluns 27 al ple ordinari de novembre, quan estā previst que s'aprovi el nomenament d'Amadea Ferreres com a quinta Defensora del Ciutadā del municipi. No serā, perō, fins l'1 de gener quan es faci efectiu aquest nomenament. Així ho ha explicat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, en el marc de la roda de premsa prčvia al ple, en la que ha comparegut acompanyat de la prōpia Ferreres, i també del primer tinent d'alcalde i regidor de Governaciķ, Miquel Subirats. “Hem mantingut converses amb tots els grups municipals per consensuar el nom de la persona designada”, ha explicat l'alcalde, tot afegint que “tant el PSC com el regidor German Ciscar consideren que no cal aquesta figura i per tant no s'ha entrat en negociacions per consensuar el nom”. “Sí que ho hem fet amb CiU”, ha assegurat, “i és per aixō que amb tota probabilitat s'aprovarā en primera volta la designaciķ d'Amadea Ferreres com a Defensora del Ciutadā, amb les 3/5 parts que es necessiten per fer-ho”.

Ferreres, vinculada al Partit dels Socialistes de Catalunya, va ser escollida entre la vintena de currículums que es van presentar quan es va obrir la convocatōria per ocupar el lloc de Defensor/a del Ciutadā al 2014. Ferreres va ser regidora de Serveis Socials i Sanitat durant l'alcaldia del socialista Josep Maria Simķ. “Vaig presentar el currículum perquč m'agrada el servei a les persones i acompanyar-los amb tot el que pugui a l'hora de resoldre les seves queixes”, ha assenyalat la Defensora del Ciutadā.

L'any 1987, Amposta es va convertir la primera ciutat de l'Estat espanyol en tenir la figura de Defensor del Ciutadā.

Condecoracions i Felicitacions a la Policia Local

El ple d'aquest dilluns també portarā a aprovaciķ atorgar Condecoracions i Felicitacions a agents de la Policia Local. En concret, es tracta dels dos agents que es van tirar al Canal per salvar la vida d'una dona que va caure-hi, a qui se'ls entregarā la Medalla de Bronze d'Honor al Mčrit. Tanmateix, també es felicitarā de manera pública i individual a tres agents més que van participar en el salvament. Ampliaciķ de les ajudes a l'habitatge a tota la ciutat.

Un altre dels punts destacats de l'ordre del dia és l'aprovaciķ de les bases dels ajuts a la rehabilitaciķ. Tal i com ha explicat l'alcalde, “l'any passat les ajudes, que anaven destinades als barris de la Vila, Quintanes i Grau, ara s'han ampliat a tot el municipi”.


Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info