Eports Ample de Banda i Internet

Alt Grau de satisfacció dels Usuaris de l’Hospital Comarcal d'Amposta

El temps d’espera i la senyalització els punts dèbils del centre sanitari

etiquetes   noticies, ciutat, hospital comarcal amposta, amposta, montsia, comarca, sanitat

16/11/2021

Alt Grau de satisfacció dels Usuaris de l’Hospital Comarcal d’Amposta | Amposta.info


Una enquesta realitzada recentment per l’empresa CERES encarregada pel departament de comunicació de l’Hospital Comarcal ha destacat l’alt grau de satisfacció dels usuaris d’aquest centre sanitari de la comarca del Montsià.

Una enquesta realitzada en un univers de 241 persones amb un grau de fiabilitat del 95% i respon a la necessitat de l’hospital de conèixer els punts forts i els punts de millora del centre hospitalari.

Segons l’enquesta en un barem de l’1 al 10, la professionalitat del personal sanitari, metges i infermeres així com auxiliars són el més valorats seguits de la neteja del centre. Tots puntuen per damunt del 9. Per contra les puntuacions més baixes tot i que superiors al 7 es troben la senyalització del centre així com els temps d’espera tant a urgències com en consultes externes. També la dificultat d’accedir a informació mitjançant les línies telefòniques i la comoditat de les sales d’espera.

L’estudi es va fer tant als serveis d’urgències en 37% com a consultes externes en un 34% i hospitalització amb 29%, on les persones entrevistades fluctuaven entre els 35 i els 75 anys d’edat. Tot que 4 de cada 10 usuaris del centre té més de 65 anys i l’edat mitjana dels entrevistats se situa en els 57 anys.


Font: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info