SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Ajut per als professionals tècnics i docents de les arts escèniques, visuals i la música

Es pot sol·licitar a partir de les 9.00 hores del 3 de març fins a les 15.00 hores del 9 de març

etiquetes   noticies, societat, ajuts, amposta, catalunya

3/3/2021

Ajut per als professionals tècnics i docents de les arts escèniques, visuals i la música | Amposta.info


Els professionals de les arts escèniques, arts visuals i la música -ja siguin artistes, tècnics o docents- poden demanar, a partir d'avui i fins el 9 de març, l'ajut de 750 euros aprovat pel Govern per pal·liar la delicada situació econòmica del col·lectiu arran de la pandèmia.

Els departaments de Cultura i de Treball, Afers Socials i Famílies destinen 4,5 milions d'euros a aquesta nova convocatòria. S'estableix que el criteri per atorgar els ajuts és la presentació dins del termini, que és de 5 dies hàbils sempre que es compleixin els requisits. Per tant, l'ordre de recepció de les peticions no es tindrà en compte a l'hora d'atorgar la prestació. Amb l'ajut s'espera arribar a uns 6.000 professionals. Si la dotació pressupostària no és suficient per a totes les sol·licituds presentades, i no és possible ampliar aquesta dotació, l’ajut s’atorgarà de manera prioritària i preferent als beneficiaris amb menys ingressos, fins que s’exhaureixi totalment la dotació.

Es tracta de la tercera línia d'ajuts que els dos departaments impulsen conjuntament per a oferir suport a professionals del sector cultural que han vist afectada la seva activitat arran de la pandèmia de covid19.

Un dels requisits d'aquesta nova prestació extraordinària destinada a les persones professionals, tècniques i docents de les arts escèniques, arts visuals i la música per les activitats culturals suspeses o restringides per raó de la crisi sanitària a Catalunya, és haver obtingut uns ingressos durant l'any 2020 que no hagin superat l'import de 20.000 euros.

La sol·licitud es pot tramitar al web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a partir d'avui i fins a les 15.00 hores de dimarts, 9 de març, de 2021.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info