EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Ajuntament signa els convenis de col·laboració anuals amb nou entitats socials d'Amposta

S’han atorgat més de 128.000 euros distribuïts en funció de l’activitat de cada associació o entitat

etiquetes   noticies, societat, ciutat, entitats, amposta

8/3/2024

L’Ajuntament signa els convenis de col·laboració anuals amb nou entitats socials d’Amposta | Amposta.info


L'Ajuntament signa els convenis de col·laboració anuals amb nou entitats socials d'Amposta L'Ajuntament d'Amposta renova els convenis anuals amb les entitats socials de la ciutat. Aquest dimecres, 6 de març, l'alcalde, Adam Tomàs, i la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, van signar els convenis de col·laboració amb nou entitats socials del municipi. En total, el consistori ha destinat 128.600 euros, distribuïts en funció de l'activitat de cada entitat.

Durant l'acte de signatura, l'alcalde va reiterar l'agraïment a cadascuna de les entitats per la tasca d'atenció social que duen a terme: "Davant les necessitats socials, donant-nos un cop de mà a les administracions sempre heu estat les entitats", al que afegia que, amb els anys, han crescut les necessitats socials i també els recursos que s'atorguen.

Les entitats que han signat el conveni són Apasa, Creu Roja, Caritas, Siloé, Associació catalana d'afectades i afectats de fibromiàlgia – ACAF, Associació de familiars de malalts d'alzheimer – AFAM, Associació de jubilats i pensionistes Ruiz Salgado, Associació de mestresses de casa i Fussmont.EbreActiu, revista d’oci actiuPer: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info