SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament encomana a Amposta Serveis Municipals el control de la platja d'Eucaliptus

El ple del mes d’abril també aprova un conveni amb Sareb per a la cessió de 7 habitages públics

etiquetes   noticies, ciutat, plens, turisme, platja eucaliptus

29/4/2021

L’Ajuntament encomana a Amposta Serveis Municipals el control de la platja d’Eucaliptus | Amposta.info


L'empresa pública Amposta Serveis Municipals (Amsermu) serà l'encarregada de prestar el servei de vigilància i gestió de la platja de l'Eucaliptus aquest estiu. Dilluns 26, en el ple ordinari d'abril celebrat de manera telemàtica, es va aprovar, amb el vot a favor d'ERC-EA, PSC i Junts per Amposta i l'abstenció de Som Amposta, va aprovar l'encomana de gestionar i controlar l'ús d'aquest espai natural. Així, l'Ajuntament ha contractat a Amsermu que vetlli per totes aquelles normatives que s'apliquen a la platja i n'han de garantir un correcte ús (ordenances fiscals, ordenances d'ús i plans d'usos i serveis,...). Així, seran els agents ambientals contractats per Amsermu (dos la segona quinzena de juny i dos la primera de setembre i quatre els mesos de juliol i agost) els qui controlin, en coordinació amb la Policia Local, l'ús correcte de la platja. Així, estaran amatents a que la pesca es realitzi en les zones permeses i els horaris específics, que els animals de companyia utilitzin els espais delimitats per aquest ús, que no es pernocti dins la platja i que els vehicles estacionin a les zones delimitades per aquesta finalitat, entre d'altres coses. Així, tal i com explica l'alcalde, Adam Tomàs, la voluntat és posar ordre a la platja i que es vetlli pel compliment de les ordenances.

El ple ordinari d'abril també va aprovar, amb els vots a favor d'Esquerra d'Amposta, els Socialistes d'Amposta, Junts per Amposta i l'abstenció de Som Amposta el conveni amb Sareb per a la cessió d'habitatges per a cedir-los per a lloguers accessibles. En concret, Sareb cedeix a l'Ajuntament 7 habitatges, la majoria en bon estat, a diferents punts de la ciutat. L'Ajuntament aportarà un màxim de 3.500 euros i Sareb 3.500 més per a posar al dia els habitatges. "Una actuació més que ens permet anar incrementant el parc d'habitatges públics de la ciutat", assenyala l'alcalde.


Mocions

El ple d'abril va debatre fins a 7 mocions (es va retirar la moció de la Junta de Govern Local per a la presentació de la moció de l'ANC per al pagament d'impostos estatals a l'Agència Tributària de Catalunya. Així, es van aprovar per unanimitat les mocions de la Junta de Govern Local per a la presentació de la moció del Consell Local per la República per instar a l'Ajuntament a aplicar la llei de normalització lingüística, la del PSC per a preservar les activitats culturals durant el confinament, les mocions de JxC per estudiar la recollida selectiva porta a porta al municipi, per regular l'ús de pirotècnia a la citat i la del PSC per a l'adhesió del pacte de Teguise en contra del maltractament animal. Es van rebutjar les dues propostes de Som Amposta, la d'estudiar fer una novació o subrogació del préstec de l'hospital i la d'utilitzar els deshidratadors tèrmics d'alta velocitat per eliminar males herbes de la via pública amb els vots en contra d'Esquerra i els Socialistes i el vot a favor de Junts i Som Amposta.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info