EbreActiu, revista d´oci actiu

L’Ajuntament destina 20.000 euros per modernitzar els comerços locals

Un total de 14 empreses han rebut la subvenció per cobrir part de les despeses derivades de la modernització del negoci

7/2/2019

L’Ajuntament destina 20.000 euros per modernitzar els comerços locals | Amposta.info Façana principal del Mercat Municipal d’Amposta


L’Ajuntament d’Amposta ha atorgat un total de 20.000 euros a comerços i parades del Mercat Municipal per a la modernització del comerç local. Aquest 2018, a través de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal, 14 empreses del municipi s’han acollit a les subvencions per implementar projectes de rehabilitació del local, eliminació de barreres arquitectòniques, efciincia energitica i modernització electrònica, entre d’altres.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha assenyalat que «el comerç i els serveis són motor de l’activitat econòmica de la ciutat, per això els volem seguir fent costat en l’actualització dels negocis». Entre els diferents comerços que han rebut la subvenció hi ha dues peixateries, una immobiliària, una botiga d’animals de companyia, un despatx d’arquitectura, diverses botigues de material i roba esportiva, una perruqueria i un saló de bellesa, una botiga de roba infantil, un quiosc i una autoescola.

En les bases de les subvencions, els comerciants es podien acollir a dos programes segons el tipus de renovacions que volien realitzar. Així, 8 establiments s'han sumat al projecte d’«Afavoriment de la continuïtat comercial», i 6 comerços a l’«Arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i/o exteriors». En el primer cas, es van concedir subvencions de fns a 2.000 euros relacionades amb la renovació i millora tecnològica, e-comerç, actuacions per garantir la seguretat de l’empresa, millora de la imatge comercial o potenciar l’ús de materials i recursos renovables.

En el segon cas, i també amb un màxim de 2.000 euros per sol·licitant, es van atorgar ajudes relacionades amb obres d’adequació d’interior i/o exterior del local comercial, ampliació del local annexant espais o locals contigus i projectes d’adequació del local comercial eliminant les barreres arquitectòniques.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info