SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament atorga més de 16.000 euros en ajuts a l'emprenedoria

Fins a 10 persones emprenedores van acollir-se a aquests ajuts

etiquetes   noticies, ciutat, economia, emprenedoria

18/2/2020

L’Ajuntament atorga més de 16.000 euros en ajuts a l’emprenedoria | Amposta.info


La Junta de Govern Local del 17 de febrer va aprovar atorgar poc més de 16.000 euros en ajuts a projectes municipals d'autoocupació a 10 persones emprenedores que van emprendre el seu negoci a Amposta. Aquestes ajudes, que poden ascendir un màxim de 2.000 euros per sol·licitud i a les quals l'Ajuntament d’Amposta hi destina un total de 20.000 euros.

Aquesta ajuda es pot fer servir per pagar les quotes de la Seguretat Social del primer any, les despeses de gestoria i/o assessorament per la posada en marxa de la nova activitat, la tramitació de l'alta i pel compliment de les obligacions fiscals o socials de la forma jurídica i les despeses d'arrendament associades als locals o despatxos del primer any afectes fiscalment a l'activitat.

Les ajudes a projectes municipals d'autoocupació les impulsa la regidoria d'Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament amb l'objectiu que les persones emprenedores i autònomes puguin fer front a despeses diverses per la implantació d'un negoci com la gestoria, les quotes d'autònom o els rebuts del lloguer, entre d'altres. L'alcalde i regidor de l'àrea, Adam Tomàs, ha posat de relleu l'increment de sol·licituds que hi hagut des del 2017, quan es van posar en funcionament aquests ajuts.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info