SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament d'Amposta atorga 6.000 euros a Fecoam per a les campanyes de Primavera-estiu i Nadal-Reis del 2023

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el president de la Federació de Comerç d’Amposta, Joan Garcia, van signar l’acord dilluns 6 de març. Es complementaran amb 4.000 euros més, tal i com es va aprovar al ple del mes de febrer

etiquetes   noticies, ciutat, ajuts, comerç

7/3/2023

L’Ajuntament d’Amposta atorga 6.000 euros a Fecoam per a les campanyes de Primavera-estiu i Nadal-Reis del 2023 | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha atorgat una subvenció de 6.000 euros a la Federació de Comerç d'Amposta (Fecoam) per a les campanyes de Primavera-Estiu i Nadal-Reis d'enguany. Així es recull al conveni de col·laboració que l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i el president de Fecoam, Joan Garcia van signar dilluns 6 de març al saló de plens de l'Ajuntament d'Amposta.

L'acord contempla que l'ajut atorgat per l'Ajuntament servirà per a fer totes aquelles activitats de les temporades de Primavera-Estiu i Nadal.Reis com els actes d'entrega de premis dels guanyadors de les campanyes promocionals, el Fora Estocs, el Taulell al carrer o la Nit d'Escàndol, entre d'altres. "Tot plegat per dinamitzar el comerç d'Amposta seguint el Pla de dinamització comercial A la Vora", en paraules de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. L'alcalde també va recordar que aquests 6.000 euros se suplementaran en 4.000 més, tal i com es va aprovar a la modificació de pressupost que va aprovar-se al ple del mes de febrer.

Tomàs va posar en valor la feina feta per la Federació de Comerç en aquest sentit i va agrair als comerciants a ser un pilar en el dinamisme econòmics –i també social- del municipi.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info