SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament atorga 20.000 euros de subvencions a nou associacions de mares i pares dels centres educatius

Són subvencions per a l’organització d’activitats i programes educatius

etiquetes   ajuntament amposta, amposta, poble nou, ajuts, educació

21/11/2019

L’Ajuntament atorga 20.000 euros de subvencions a nou associacions de mares i pares dels centres educatius | Amposta.info


La Junta de Govern Local de dilluns 18 de novembre va aprovar l'atorgament de les subvencions 2019 a les Associacions de Mares i Pares (ampes) de les escoles d'Amposta i Poble Nou i de dos instituts de la ciutat. En concret, l'Ajuntament ha atorgat un total de 20.000 euros repartits entre els ampes de nou centres educatius de la ciutat, en funció del projecte o projectes presentats i la seva justificació econòmica.

L'alcalde d'Amposta, Són subvencions per a l'organització d'activitats i programes educatius, ha reiterat el suport de l'administració en tot allò que suposi educar. “Un dels nostres projectes de legislatura és implementar un model d'Educació 360, on tot allò que passa a la ciutat sigui educatiu; qualsevol activitat ho és”, ha explicat, “i per això és una prioritat donar suport a aquelles associacions i institucions que estan a la primera línia educativa, com els centres i les ampes amb ajuts a les activitats que realitzen per millorar la seva tasca educativa”..


Per: Redacció

Fotos: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info