AMPOSTA FAS GOIG

L'Ajuntament d'Amposta signa convenis de col·laboració amb 18 entitats esportives de la ciutat

L’aportació total és de 249.800 euros, distribuïts en funció de l’activitat de cada club i entitat

etiquetes   noticies, ciutat, entitats, amposta

13/3/2024

L’Ajuntament d’Amposta signa convenis de col·laboració amb 18 entitats esportives de la ciutat | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta renova els convenis de col·laboració anuals amb 18 entitats esportives de la ciutat. El dimarts, 12 de març, l'alcalde i els representants de cada entitat van signar els convenis per al 2024, als quals s'han destinat un total de 249.800 euros. Durant l'acte, l'alcalde va aprofitar per agrair la tasca d'integració social que fan els diferents clubs: "En vuit anys hem duplicat el suport econòmic a les entitats perquè aquestes també han incrementat el seu compromís amb la comunitat, incorporant clàusules socials i participant cada dia més en les activitats locals, esdevenint un actor extraordinari de dinamització econòmica i social".

El regidor d'Esports, Marc Fornós, reblava que "si Amposta és una ciutat esportiva és fruit del treball d'anys des del consistori, però també en xarxa amb les entitats", al que afegia que "fa uns anys hi havia una trentena de competicions cada cap de setmana i ara en són una cinquantena, tot gràcies a la tasca social, educativa i esportiva de les entitats". Des del consistori també es van comprometre davant de les entitats a seguir creixent en infraestructures, així com en altres aspectes relacionats amb els estudis universitaris, el turisme esportiu o la medicina esportiva, conjuntament amb les aportacions d'altres administracions.

Les entitats que van renovar aquests convenis amb l'Ajuntament són: Sala Esgrima Amposta, Club Bàsquet Amposta, Club BTT Montbike, Club de Tir del Montsià, Club Esportiu Amposta, Club Esportiu l'Àngel-APASA, Club Esportiu de Pesca Imposita, AE Veterans Club Futbol Amposta, Club Futbol Amposta, Club Futbol Sala Amposta, Club Handbol Amposta, Club Hoquei Patí Amposta, Club Joves Ciclistes Amposta, Club Natació Amposta, Club Nàutic Amposta, Los Taus d'Amposta Rugby Club Terres de l'Ebre, Moto Club Amposta i Unió Atlètica Montsià.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info