Eports Ample de Banda i Internet

L'Ajuntament d'Amposta signa convenis de col·laboració amb 15 entitats esportives de la ciutat

La signatura es va fer ahir la tarda al saló de plens i l’import dels convenis sumen un total de 205.000€, repartits en funció de l’activitat de cada associació

23/2/2017

L’Ajuntament d’Amposta signa convenis de col·laboració amb 15 entitats esportives de la ciutat | Amposta.info Representants de les entitats esportives, alcalde i regidors després de la signatura dels convenis


L'Ajuntament d'Amposta va signar, ahir la tarda, els convenis de col·laboració amb 15 entitats esportives del municipi, que inclouen el suport econòmic de l'Ajuntament per al desenvolupament de les activitats d'aquestes entitats durant el 2017. En total, el consistori hi destinarà enguany 205.000 euros, repartits en funció de l'activitat que realitza cada entitat, una xifra que suposa un creixement del 25% respecte la de l'any passat. "Hi ha poques ciutats que puguin presumir del teixit esportiu d'Amposta", va destacar l'alcalde, Adam Tomàs, tot posant en valor la tasca feta per les entitats no només en la dinamització de la ciutat sinó també en el desenvolupament del projecte esportiu del municipi, amb instal·lacions de primer nivell. "Darrera de cada construcció o de cada millora hi hagut alguna entitat que ha estirat", va dir.

Per la seva banda, el regidor d'Esports, Marc Fornós, va agrair la tasca diària i amb un alt grau de voluntariat que fan tots els membres d'aquestes entitats i va "encoratjar-los a seguir treballant".

Les entitats amb les que s'ha rubricat aquest conveni de col·laboració són Club BTT Montbike, Moto Club Amposta, Club Natació Amposta, l'Associació de Veterans Amposta, Unió Atlètica Montsià, los Taus Amposta, Club Nàutic Amposta, Club Hoquei Patí Amposta, Club Handbol Amposta, Club Futbol Sala Amposta, Club Esportiu Sala Esgrima Amposta, Club Handbol Amposta, Club Tir Montsià, Club de Bàsquet Amposta i Club Esportiu Àngel – APASA.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info