Eports Ample de Banda i Internet

L'Ajuntament d'Amposta s'adhereix al Programa ADA per formar a les dones en eines digitals

El programa del SOC permet l’adquisició i millora de competències digitals per impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, ocupacio

2/6/2022

L’Ajuntament d’Amposta s’adhereix al Programa ADA per formar a les dones en eines digitals | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta, mitjançant l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, ha rebut la subvenció per a la realització d'accions de formació professional per a l'ocupació dins del marc del Programa ADA. A través de la formació, aquest programa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya permet l'adquisició i millora de competències digitals per impulsar l'emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere en el marc dels Programes de formació per cobrir necessitats específiques.

El Programa ADA està adreçat a dones prioritàriament desocupades i preferentment residents a municipis de menys de 30.000 habitants. El percentatge de dones treballadores ocupades que hi poden participar és del 30%. El programa compta amb un pressupost de 41.600 euros.

L'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic realitzarà les accions de formació del Programa ADA a les dependències de Lo Sindicat i el FabLAb. Es poden consultar en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info