AMPOSTA FAS GOIG

L'Ajuntament d'Amposta presenta el Premi de Recerca Jordi Fontanet

El premi, amb una dotació econòmica de 3.000 euros té com a objectiu fomentar la investigació sobre la ciutat d’Amposta

13/7/2017

L’Ajuntament d’Amposta presenta el Premi de Recerca Jordi Fontanet | Amposta.info A la presentació hi van assistir diversos membres de la família de Jordi Fontanet


Aquest dimecres 12 de juliol s’ha presentat el Premi de Recerca Jordi Fontanet 2017, un premi dedicat a projectes de recerca local amb l’objectiu de fomentar la investigació sobre la ciutat d’Amposta. En la presentació hi han estat presents l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, la regidora d’Ensenyament i Cultura, Inés Martí, i diversos membres de la família de Jordi Fontanet, encapçalats per la seua dona Montse i la seua filla Joana.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha comentat que «creiem que l’esperit d'aquesta beca coincideix amb la discreció i el compromís amb què Jordi Fontanet estudiava la nostra terra». El mateix alcalde ha afegit, «tot allò que tenia a veure en la història de la nostra ciutat l’apassionava, i a més, tenia molts vincles culturals, com en la Fila, de la qual era soci des de feia molts anys. Jordi era una persona culturalment molt intensa».

El projecte de recerca ha de ser original i inèdit referit a estudis cientificotècnics, històrics, mediambientals, geogràfics, econòmics, literaris, artístics, polítics, sociològics o d'especial interès per la ciutat i consisteix en una quantitat econòmica de 3.000 euros.

Per la seva banda la regidora d’Ensenyament i Cultura ha assenyalat els detalls del Premi, «es tracta d’un premi bianual, d’àmbit local en treballs de recerca de qualsevol àmbit, ja sigui històric, científic, literari, el que volem tenir en compte a l'hora d'entregar-lo és que aprofundeixi en el coneixement d’Amposta i en la seva repercussió. A més l’Ajuntament se n’encarregarà de publicar-ho en paper un cop estigui acabat».

Entre tots els treballs presentats serà un jurat el que decidirà quin és el guanyador, a aquest se li farà entrega del premi en una gala que es realitzarà el pròxim 27 d’octubre.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info