EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Ajuntament d'Amposta posa en marxa un programa per enfortir els vincles entre pares i fills de secundària

El programa ’Límits’ està destinat a la prevenció en l’àmbit de les addiccions

etiquetes   salut, societat, amposta

27/12/2019

L’Ajuntament d’Amposta posa en marxa un programa per enfortir els vincles entre pares i fills de secundària | Amposta.info


Incrementar les relacions familiars i disminuir la conflictivitat entre pares i fills. Aquest és l'objectiu que mou el programa ‘Límits', que pretén millorar la comunicació i enfortir els llaços i vincles entre els pares i fills. ‘Límits' està destinat a la prevenció en l'àmbit de les addiccions i va dirigit a mares i pares de l'alumnat de secundària. El projecte, desenvolupat per professionals de la Fundació AEC GRIS, consta de tres sessions, una per setmana, amb una durada d'una hora i mitja cadascuna. Aquestes reunions serveixen per capacitar als pares i mares en l'establiment de les normes i supervisió de la conducta, amb pautes clares i coherents a fi d'utilitzar mètodes de disciplina positiva i incrementar les estratègies de resolució de problemes en l'educació dels fills.

L'assistència a les sessions és lliure i voluntària i es realitzarà en els centres educatius que s'adhereixin al programa. En la primera fase, seran els pares i mares de l'Institut Ramon Berenguer IV qui començaran amb aquestes reunions.

El programa ‘Límits', dut a terme per l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta, compta amb la col·laboració de les diferents AMPES i centres educatius de secundària.


Per: Redacció

Foto: Amposta.cat


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info