EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Ajuntament d'Amposta ofereix formació i treball a 14 joves amb el programa Formació Professional i Ocupacional Dual

El programa subvencionat pel SOC vol millorar la qualificació professional del jovent poc format amb un contracte d’un any

etiquetes   noticies, economia, ocupacio, ciutat, amposta, ajuntament amposta, joves

18/1/2022

L’Ajuntament d’Amposta ofereix formació i treball a 14 joves amb el programa Formació Professional i Ocupacional Dual | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta engega el nou programa Formació Professional i Ocupacional Dual, una acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya que vol millorar la qualificació professional i l'ocupació del jovent de la ciutat. Previst per al febrer, oferirà a 14 joves un contracte d'un any per a la formació i el treball. D'aquesta manera, els participants dedicaran el 75% de la jornada laboral a treballar i el 25% restant es formaran i obtindran una titulació relacionada amb el sector. En aquest cas, els joves contractats duran a terme formació i tasques d'auxiliar de magatzem, manipulació de transpalets i carretons de mà, atenció bàsica al client i ofimàtica.

Els requisits per participar en el programa són tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit o inscrita a Garantia Juvenil i a l'Oficina de treball com a Demandant d'Ocupació no Ocupat (DONO) i tenir una qualificació baixa. El programa Formació Professional i Ocupacional Dual es duu a terme de manera conjunta amb l'empresa Effective Logístics & Picking, qui assumirà la contractació dels 14 joves.

Les persones interessades a participar poden inscriure's en aquest enllaç (https://bit.ly/3fvmzdf), trucant al 977704027 o enviant un correu electrònic a lcorbera@amposta.cat.


Per: Redacciórestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info