SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament d'Amposta, l'Hospital Comarcal d'Amposta i la Fussmont col·laboren amb el Projecte Emma

Han adquirit 800 polseres solidàries per a donar a les treballadores i treballadors i difondre així el Projecte Emma de recerca i investigació sobre el càncer de mama que desenvolupen investigadors de l’Ebre

etiquetes   projecte emma, solidatitat, recerca, ajuntament

28/8/2020

L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal d’Amposta i la Fussmont col·laboren amb el Projecte Emma  | Amposta.info

L'Ajuntament d'Amposta, l'Hospital Comarcal d'Amposta i la Fussmont han adquirit un total de 800 polseres solidàries del Projecte Emma a l'empresa Homatic Vending per a col·laborar amb aquest projecte de recerca en càncer de mama, impulsat pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre de l'Institut Català de la Salut. Així, les tres entitats fan una aportació total de 800 euros a Homatic Vending, empresa que col·labora amb el Projecte Emma amb l'elaboració i venda a les seves màquines d'aquestes polseres. La donació dels 800 euros es farà arribar íntegrament als impulsors del projecte.


L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal d’Amposta i la Fussmont col·laboren amb el Projecte Emma  | Amposta.info


Les polseres van acompanyades d’un codi QR que, un cop llegit, porta a fer una aportació econòmica per a la recerca. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va dir que l'adquisició de les "és una manera de fer una aportació econòmica a la recerca, col·laborar en la difusió del projecte entre tot el personal, i a la vegada animar a altres institucions que facin el mateix que nosaltres". L'alcalde va agrair a l'empresa Homatic Vending la seva implicació en al projecte i va encoratjar els investigadors en la seva tasca.


Font: Ajuntament d'Amposta


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info