SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament d'Amposta dedica 50.000 euros a les Beques d'Excel·lència

En aquesta convocatòria, a banda dels estudiants universitaris, de Cicles de Grau Superiors i Màsters, aquest any també es poden presentar els estudiants d’Estudis Superiors de Música.

12/9/2017

L’Ajuntament d’Amposta dedica 50.000 euros a les Beques d’Excel·lència | Amposta.info L'Ajuntament d'Amposta dedica 50.000 euros a les Beques d'Excel·lència


Aquest dimarts 12 de setembre, l'ajuntament d'Amposta ha presentat les Beques per l'Excel·lència. Aquestes han sofert uns canvis significatius en comparació en altres anys que inclouen, a banda dels estudiants universitaris, de Cicles de Grau Superiors i Màsters, aquest any també es poden presentar els estudiants d'Estudis Superiors de Música.

Una altra de les diferències importants és la quantia aportada per l'Ajuntament, si l'any 2015 s'hi destinaven un total de 8.000 €, l'any 2016 es va augmentar a 20.000€ i aquest 2017, la quantia destinada seran un total de 50.000 €, el que significa un augment del 150% en comparació l'any 2016. Una altra de les novetats és que també s'ha augmentat la quantitat màxima que es podrà atorgar als estudiants, en aquest cas serà d'un màxim de 1.000 €.

A la roda de premsa hi han assistit l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i la regidora de Cultura i Ensenyament, Inés Martí. El mateix alcalde d'Amposta ha comentat, «volem fomentar la formació de la població ampostina, creiem que si els joves es formen, faran créixer la societat i, com a ajuntament, estem molt interessats en què la gent no pari de formar-se

El mateix Adam Tomàs ha comentat que «creiem que 50.000 € és una partida suficient per donar resposta a les necessitats dels molts estudiants ampostins, però no descartem incrementar aquest pressupost, si fos necessari

Per la seva banda, la regidora de Cultura i Ensenyament, Inés Martí, ha afirmat que «ja es pot consultar la convocatòria on-line a la pàgina amposta.cat. Aquestes beques van dirigides a persones empadronades a Amposta amb totes les assignatures aprovades i com millors notes tingui l'estudiant, més punts i premi econòmic podrà rebre». Inés Martí, també ha comentat que «la quantia màxima serà de 1.000 € per aquells estudiant que tingui la màxima puntuació, i la mínima, dependrà de la quantitat d'alumnes presentats».

Pel que fa a l'entrega dels premis, aquests s'entregaran en un acte durant la Fira de Mostres d'Amposta, on a tots els alumnes seleccionats se'ls farà entrega d'un xec amb la quantia atorgada.


L’Ajuntament d’Amposta dedica 50.000 euros a les Beques d’Excel·lència | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info