AMPOSTA FAS GOIG

L'Ajuntament d'Amposta declara Bé Cultural d'Interès Local els nius de metralladores

Es va aprovar al ple de l’Ajuntament del mes d’octubre, el passat dia 31

etiquetes   noticies, cultura, BCIL, amposta

2/11/2022

L’Ajuntament d’Amposta declara Bé Cultural d’Interès Local els nius de metralladores | Amposta.info Un dels dos nius de metralladores declarats Bé Cultural d'Interès Local. Foto Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta declara Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) els dos nius de metralladores blindats de la ciutat, ubicats a la zona del cementiri. Es va aprovar per unanimitat al ple municipal del consistori, celebrat de forma ordinària el passat 31 d'octubre.

Durant el ple municipal també es van aprovar, entre altres, l'aprovació d'expedient de reconeixement extrajudicial de crèdit corresponent a la certificació final de l'obra d'urbanització de l'Avinguda Generalitat.


Mocions

Al ple de novembre es van debatre dos mocions. La primera la va presentar el PSC per la lluita contra el càncer de mama, demanant que l'Ajuntament s'adhereixi a la campanya solidària "Recicla vidre per elles" amb Ecovidrio, a benefici de la Fundació Sandra Ibarra, així com demanar a Salut que contempli la possibilitat d'ampliar el cribratge de càncer de mama. La moció es va aprovar amb la modificació de l'equip de govern, que va demanar que, si es tira endavant, els fons vagin a parar al projecte Emma.

El ple també va aprovar la moció de Moció d'EA-ERC per l'aprovació del manifest de l'acord social per l'amnistia i l'autodeterminació.

Pots veure tot el debat del ple al canal de YouTube de l'Ajuntament.Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info