SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament d'Amposta bonificarà el 20% dels bitllets d'autobús en l'abonament de la línia urbana

El descompte s’aplicarà de forma directa sobre la compra dels abonaments de 10 viatges, que tindran un preu de 3,30 euros

etiquetes   noticies, ciutat, mobilitat, amposta

30/8/2022

L’Ajuntament d’Amposta bonificarà el 20% dels bitllets d’autobús en l’abonament de la línia urbana | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta bonificarà en un 20% el preu dels bitllets d'autobús adquirits amb l'abonament de la línia urbana. Una reducció que comportarà el 50% de descompte sobre el preu actual en l'abonament de 10 viatges, que a partir de l'1 de setembre passarà a tenir un preu de 3,30 euros. La finalitat d'aquesta iniciativa és fomentar l'ús del transport públic per desplaçar-se pel municipi, una acció que s'ha dut a terme gràcies a un acord entre l'Ajuntament d'Amposta, el Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Transports Públics de la Generalitat de Catalunya i l'empresa HIFE.

A més, altres targetes i abonaments com la T10/120 per als recorreguts entre totes les poblacions de les Terres de l'Ebre es veurà bonificada en un 50%, passant a valdre 50 cèntims el viatge. Alhora, l'abonament de transport públic entre Amposta i Tortosa per a títols multiviatge també es reduirà al 50%. Pel que fa a les tarifes amb el Bono Virtual, el trajecte entre Amposta i Tarragona es reduirà un 80% (2,25 euros), mentre que el viatge fins a Barcelona quedarà amb un 75% de descompte sobre la tarifa estàndard (4,25 euros) i el trajecte Amposta- Aeroport o UAB es rebaixarà un 75% (5,25 euros). A la web www.hife.es es pot consultar tota la informació per poder beneficiar-se d'aquests descomptes.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info