SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Els aerobiòlegs alerten que les pol·initzacions arribaran més tard aquesta primavera, però amb més força

L’ICTA-UAB posa en funcionament un nou aparell que ofereix lectures dels nivells de pol·len en temps real

etiquetes   noticies, natura, salut

17/3/2023

Els aerobiòlegs alerten que les pol·initzacions arribaran més tard aquesta primavera, però amb més força | Amposta.infoLes plantes i arbres no han començat a alliberar pol·len fins a principis de març


La Xarxa Aerobiològica de Catalunya (XAC) avisa que enguany la primavera pol·línica arribarà més tard, però amb més força. En una roda de premsa per explicar les previsions de la temporada, la coordinadora la XAC i investigadora de la UAB, Jordina Belmonte, ha detallat que a causa de les temperatures que s'han viscut durant l'hivern, les plantes no han començat a alliberar pol·len fins a principis de març. Tanmateix, això ha permès que els arbres acumulin grans quantitats de pol·len que ara es poden alliberar de manera sobtada, provocant que persones que mai han patit al·lèrgia la puguin desenvolupar. Amb l'arribada de la primavera, l'ICTA-UAB ha posat en marxa un nou aparell que ofereix lectures dels nivells de pol·len en temps real.


Per: ACN

Foto: Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info