SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Adjudicada l'obra de reurbanització del passeig del Canal per 246.000 euros

La Junta de Govern Local del 18 juliol va adjudicar l’execució de l’obra, que enllaçarà aquesta zona amb la del Canal Marítim, a l’empresa Servidel

etiquetes   noticies, ciutat, infraestructures, obres, amposta

19/7/2022

Adjudicada l’obra de reurbanització del passeig del Canal per 246.000 euros | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta invertirà 245.609 euros en la reurbanització del passeig del Canal, des del carrer Mestre Sunyer fins a l'inici del passeig del Canal Marítim. Una actuació que està finançada amb 139.929 euros dels Fons Next Generation. "A més de la millora del ferm, la construcció de voreres i la millora de l'accessibilitat al Pont de Pedra, unes accions molt reclamades per la ciutadania, l'obra també inclou la creació d'un carril bici que donarà seguida al que ja hi ha al passeig del Canal Marítim", explicava l'alcalde, Adam Tomàs, qui afegia que "mitjançant aquest nou tram de carril bici continuem connectant els principals punts de la ciutat". L'execució d'aquesta obra es va aprovar a la Junta de Govern Local del passat 18 de juliol a favor de l'empresa Servidel i està previst que es realitzi en un termini de quatre mesos.

Al febrer d'aquest 2022 ja es va aprovar per Junta de Govern el projecte d'execució d'aquesta obra, que preveia una inversió que finalment s'ha reduït en 34.391 euros. En aquesta línia, l'alcalde afirmava també que "la globalitat del projecte està aprovat des del 2010 i ara es fa més necessari que mai acabar completament aquesta urbanització".

L'obra preveu la millora dels paviments, el mobiliari i jardineria i les senyalitzacions del passeig del Canal, a més de la construcció de la vorera, ara inexistent al cantó del Canal, així com l'habilitació de la infraestructura ciclista per tot el tram, la qual cosa permetrà connectar aquest tram amb el carril bici ja existent al passeig del Canal Marítim.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info