Eports Ample de Banda i Internet

Activitats esportives i culturals solidāries amb el projecte Emma per la investigaciķ en cāncer de mama a les Terres de l'Ebre

Opticālia Salom colˇlabora amb el projecte Emma i acompanya un matí a Camarles ple de futbol amb equips infantils i de veterans de Terres de l’Ebre i una tarda de teatre infantil a Amposta

etiquetes   noticies, societat, amposta, solidaritat

23/9/2020

Activitats esportives i culturals solidāries amb el projecte Emma per la investigaciķ en cāncer de mama a les Terres de l’Ebre | Amposta.info


Dissabte 26 de setembre se celebrarā al Camp Pla de la Barra de Camarles un torneig solidari de futbol infantil amb l'equip FFTTEE i la UE Rapidenca. També tindrā lloc un triangular de veterans amb el CD Roquetenc, el RCD Espanyol i una selecciķ de TTEE. A la tarda, a l'Auditori de la Uniķ Filharmōnica, la companyia la Pera Llimonera oferirā l'espectacle familiar ‘Baobab', amb entrada solidāria.

A partir d'ara, totes les activitats vinculades al projecte Emma comptaran amb un punt d'informaciķ sobre el projecte grācies a la colˇlaboraciķ d'Opticalia Salom d'Amposta. Āngela Salom, la seva propietāria, posa a disposiciķ de la campanya del projecte Emma una carpa personalitzada amb la imatge del projecte, confeccionada per Ubaldo rčtols.

Aquesta carpa aixoplugarā els investigadors en cāncer de mama, des d'on podran respondre les preguntes que els ciutadans els facin sobre el projecte. A més, tothom que ho vulgui hi podrā comprar els productes de marxandatge solidaris: el torrķ del Germans Marín, el peluix de la flamenca Emma, les polseres de l'empresa de vending Homatic, llibretes i imants fets per APASA (Associaciķ de Famílies de Persones amb Discapacitat), i les participacions de loteria de La Bruixa del Riu.

El nombre d'activitats solidāries amb el projecte Emma estā tenint un creixement exponencial, de forma que d'ara fins a final d'any es preveu que se n'organitzin arreu de tot el territori de les Terres de l'Ebre.


Opticālia Salom. Amb més de 40 anys al servei dels ampostins, actualment és Āngela Salom qui regenta els negocis familiars de farmācia i ōptica. Al llarg dels anys, l'activitat dels seus establiments s'ha anat adaptat a les noves necessitats i requeriments de la ciutadania, proporcionant sempre serveis de qualitat i proximitat a Amposta, amb el millor tracte personal als seus clients.

El projecte Emma, és una iniciativa de la Fundaciķ Doctor Ferran per reforįar la investigaciķ biomčdica en el cāncer de mama a l'ICS Terres de l'Ebre i que va comenįar la seva campanya el mes de gener, topant-se de ple amb la Covid-19, que va obligar a aturar-la. Tot i aixō, han estat nombroses les iniciatives que han continuat sorgint per ajudar a Emma, i una d'elles és aquesta loteria solidāria.

El grup d'investigaciķ en Patologia Oncolōgica i Bioinformātica de Terres de l'Ebre, amb seu a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el cāncer de mama.

Actualment treballa per a cončixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l'aixella, propaguen el cāncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d'aquests ganglis i la seva implicaciķ en la disseminaciķ de la malaltia i l'afectaciķ en la supervivčncia de les pacients.


Agenda solidāria amb el projecte Emma del 26 de setembre de 2020

Camp Pla de la Barra, Camarles.

  • 09.30 hores. Infantil FFTTEE i UE Rapitenca 
  • 11.00 hores. Triangular de veterans CD Roquetenc-RCD Espanyol-Selecciķ de TTEE


Auditori de la Uniķ Filharmōnica, Amposta.

  • 18.00 hores. La companyia la Pera Llimonera oferirā l'espectacle familiar ‘Baobab'.

Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info