Eports Ample de Banda i Internet

El 87% del personal del Consell Comarcal del Montsià són dones

La gran majoria de serveis i departaments que gestiona l’ens comarcal els tiren endavant dones

etiquetes   noticies, territori, comarca, montsia, dia dona

11/3/2021

El 87% del personal del Consell Comarcal del Montsià són dones | Amposta.info


En motiu del Dia Internacional de les Dones, des del Consell Comarcal del Montsià s'ha volgut visibilitzar el paper de les dones a l'ens. I és que cal tenir en compte que la gran majoria de serveis i departaments els tiren endavant dones, ja que representen el 87% del personal.

Les àrees en les que treballen són molt diverses, des de l'Atenció a l'usuari, passant pels Serveis Socials Bàsics, el SIAD (el Servei d'Informació i Atenció a les Dones), l'EAIA (Equip d'Atenció a la infància i adolescència), el SIFE (Servei d'Integració Familiar en Família Extensa), el Departament de Treball i Formació, d'Habitatge, d'Ensenyament, de Joventut i Comunicació. D'altres desenvolupen la seva tasca a Secretaria de l'ens i Secretaria de Presidència, al Departament de Tresoreria, d'Intervenció, Recursos Humans i Personal. També són dones l'equip de l'Agència de Desenvolupament Local del Montsià i de Dinamització Cívica. Així com la tècnica responsable del Servei Comarcal de Català, de la Fundació Montsià o l'equip de neteja, entre molts altres.

El Consell Comarcal del Montsià creu fermament en la igualtat de drets de totes les persones i continuarà treballant perquè la igualtat sigui una realitat i el 8 de març passi de ser un dia de reivindicacions a un de celebració.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info