EbreActiu, revista d´oci actiu

Un 70% de l'alumnat assistent al curs sobre Flexografa aconsegueix reincorporar-se al mercat laboral

És una de les accions que l’Ajuntament d’Amposta i el Consell Comarcal del Montsià organitzen el marc del programa del SOC «Treball a les 7 Comarques»

5/7/2019

Un 70% de l’alumnat assistent al curs sobre Flexografa aconsegueix reincorporar-se al mercat laboral | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta i Consell Comarcal del Montsià han realitzat la primera acció formativa en el marc del programa «Treball a les 7 Comarques», que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Amb el curs de Capacitació en la Flexografa i altres Operacions de la Indústria Gràfca, l'Ajuntament i el Consell Comarcal, amb la col·laboració de l'empresa Saica Pack, han ofert a un grup de persones en situació d'atur i millora de feina l'oportunitat de formar-se en el sector de la fabricació del cartó i fexografa, aconseguint posteriorment la reinserció al mercat de treball del 70% dels participants del programa en qüestió.

Aquestes accions formatives es formulen amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament local i l'activitat econòmica del territori i dels sectors, amb la fnalitat de millorar la possibilitat d'inserció de les persones desocupades.


Un 70% de l’alumnat assistent al curs sobre Flexografa aconsegueix reincorporar-se al mercat laboral | Amposta.infoSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info