Eports Ample de Banda i Internet

La 59a Fira de Mostres ja té cartell

La fira multisectorial d’Amposta serà del 5 al 8 de desembre al pavelló 1 d’Octubre

etiquetes   fires

5/10/2019


Un vehicle de joguina, una lupa i l'ombra dels dos objectes; aquests són els elements principals del cartell de la 59a edició de la Fira de Mostres, que aquest any serà del 5 al 8 de desembre al pavelló 1 d'Octubre d'Amposta. El cartell és obra de l'exalumna d'ESARDI Rosa Matamoros Romeu, una rapitenca que, tot i que va començar el Grau Superior d'Arts Plàstiques i disseny en Gràfica Publicitària a Castelló, va acudir a l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta per acabar els seus estudis.

El cartell vol representar els conceptes de “visualitzar”, el fet de viure “noves experiències” i “avançar” en el camí. Amb aquesta base, Rosa Matamoros ha treballat per centrar-se principalment en el públic que visita la Fira, “sense el qual aquesta no tindria sentit”, ha dit Matamoros. A través de la tècnica de l'assemblatge, l'autora ha volgut representar “la importància de donar-li al play d'una empresa per donar-se a conèixer entre els passadissos d'un dia de Fira”. D'aquesta manera, la visualització s'ha treballat amb una lupa situada dalt del cotxe, un element poc característic en aquesta ubicació, que al mateix temps s'utilitza per cridar l'atenció al públic objectiu. És a l'ombra que es crea a partir del cotxe i la lupa on es reflecteix aquest símbol de play i que, segons Matamoros, ens fa reflexionar i ens impulsa a donar a conèixer el nostre petit comerç o empresa.

Aquest 2019 la Fira de Mostres d'Amposta arriba a la seva 59a edició, del 5 al 8 d'octubre, al pavelló 1 d'Octubre d'Amposta.


La 59a Fira de Mostres ja té cartell | Amposta.infoEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info