AMPOSTA FAS GOIG

La quarta edició del festival Lo Riu Sona Festival portarà dotze hores de música sense interrupcions a Amposta

El festival s’endarrereix dos setmanes fins el 18 de juny i portarà grups de les Terres de l’Ebre i del panorama català

etiquetes   noticies, ciutat, cultura, musica, festival lo riu sona, amposta

14/3/2022

La quarta edició del festival Lo Riu Sona Festival portarà dotze hores de música sense interrupcions a Amposta | Amposta.info


Lo Riu Sona Festival arribarà, el proper mes de juny, a la quarta edició. Serà el dissabte 18 i ho farà amb un cartell amb nou grups i dos escenaris que permetran programar dotze hores de música sense interrupcions. Doctor Prats, Roba Estesa, Miquel del Roig, Pepet i Marieta, Auxili, Lal'Ba, Suu, Joan Rovira i Habla de mi en presente són els nou grups, del territori però també cap de cartells de la resta del país que conformen el cartell d'aquesta edició que tornarà sense restriccions i a un nou emplaçament: al triangle que hi ha al passeig del Canal Marítim, al costat de la pista d'atletisme, ja que el pavelló firal està desmantellant-se.

"És una satisfacció presentar aquest esdeveniment perquè és una tornada a la normalitat", ha dit l'alcalde, Adam Tomàs, tot agraint als promotors que tornin a confiar en Amposta per ser referent musical de tot el país. L'objectiu de l'organització és atraure, com a mínim, 3.000 persones.

Les portes s'obriran a les 17h. i els concerts es començaran a les 18h. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la web del festival loriusonafestival.cat. De 0 a 3 anys, l'entrada és gratuïta, de 4 a 12 anys és de 12 euros i de 25 euros per a les persones de més de 13 anys.

Lo Riu Sona Festival està organitzat per Produccions Submarines i Èxits Produccions Musicals amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta i el suport de Generalitat de Catalunya.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info